Glamuurne QUEENSWAY on tagasi !!!

, Elu24 peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Reedel 29. novembril ööklubis Bibabo toimub ainulaadne üritus vabameelsetele ja piirangudeta pidutsemise austajatele – Queensway Royal Reception. Peakülaliseks on Milaano klubi “Plastic” resident DJ Andrea Ratti.


Queensway ootab oma tuttavaid ja sõpru nautima vabameelse peo õhkkonda linna privaatsemas klubis Bibabo.

Erikülaline on DJ Milaanost – Andrea Ratti. Ta on mänginud kõikides peamistes klubides Itaalias, alates klubi “Magazzini Generali” ja lõpetades klubi “Gasoline”. 

Ka moemaailmas on ta ihaldatud DJ ja on mänginud selliste brändide pidudel nagu Vivienne Westwood, Moschino, Calvin Klein, Martin Margiela ja teised.  Milaano moenädala raames on Andrea käe all valminud moeshow muusika brändidele Frankie Morello and MSGM. Lisaks on Andrea panustanud ajakirjanikuna Dolce&Gabbana online moeajakirjas Swide.

Ole kohal varakult, sest esimesel tunnil on Sul võimalus muusikat ise valida sümboolse tasu eest. Eestis esimene virtuaal DJ mängib just seda, mida sa ise tellid, lihtsalt vali laiast nimekrjast puutetundlikul ekraanil lugu mida soovid kuulda ja mõne hetke pärast ta kõlabki Sinu jaoks.  

Punaste bokside broneerimine telefoni teel 5802 3246

Sissepääs 10€.

Vanusepiirang 21+

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles