Video! Meelelahutusärimees Alan Adojaan kooris reklaami nimel tuntud naise alasti

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Sel neljapäeval toimub Alan Adojaani pöörase raamatu «On nagu pole» raamatuesitlus. Rabava etteaste teeb esitluspeol skandaalne burkade alla varjunud õdedest DJ-rühmitus Jihad Sisters Rootsist.

«Alan ütleb esimesel lehel, et see pole reisiraamat, roadmovie käsikiri, eneseabiõpik, autobiograafia, naljaraamat ega armastuslugu või sügav sisekaemus. See raamat on kõike seda ja rohkemgi veel!» kiidab hooaja lõbusaimat lugemist näitleja Evelin Võigemast.

Kirjastuse Pilgrim poolt välja antud debüütromaanis «On Nagu Pole» kirjeldab Alan Adojaan enda uskumatuid ja hullumeelseid seiklusi, analüüsib oma kummalisi suhteid ja toob lugeja ette veidraid inimkaraktereid.

Trippides ringi lõbu, töö ja armastuse otsinguil leiab autor end Brasiilias ning peale seda, kui on ühe päevaga kaotanud miljoni, lähevad asjad ainult hullemaks ja üks absurdne juhtum ajab teist taga.

Autor tutvub vulgaarse jazzidiiva, gangsterite ja pärakupostiljoniga, korraldab Rios tänavaröövi, peab lahinguid Cabo Frio ahvidega ja Tilburgi tuvidega, kohtab kohalikke eestlasi, külastab erinevaid patuurkaid ja riskib eluga.

«Alani raamat viib sind lennule kohtadesse või olukordadesse, kuhu tavaline inimene ei satu ja lajatab mõnusa huumori, äraspidise elufiolosoofia ning omapärase maailmavaatega. Konkurentsitult selle aasta lahedaim lugemine!» kommenteerib kirjastuse Pilgrim omanik Tiina Ristimets humoorikat originaalraamatut.

Alan Adojaan on kireva minevikuga meelelahutusärimees, kellele kuulus legendaarne kinnine eliitklubi Shah.

Hariduselt kommunikatsiooni- ja suhtekorraldusspetsialist on hullumeelne rännumees, kes ei löö risti ette millegi ees ning hüppab kartmatult seiklustesse nii kodu- kui välismaal.

Alan Adojaani raamatu «On nagu pole” esitlus toimub juba täna kell 20 Telliskivis Erinevate Tubade Klubis. Spetsiaalse etteaste teeb skandaalne Jihad Sisters Rootsist ja plaate keerutavad Karl Erik Leik ja Tõnis Hiiesalu.

Adojaan on teinud ka seksika reklaamvideo, kus ta kauni kehaga naise alasti koorib.

«Kahjuks ei saa seda öelda. Vandusin käsi piiblil, et hoian suu kinni. Liiga tuntud nägu ja ta ei tahtnud et teataks, sorry,» vastab Adojaan Õhtulehe pärimise peale, kellega võiks tegemist olla.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles