Narkopsühholoog suri narkootikumide tõttu

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kokaiin
Kokaiin Foto: SCANPIX

Suurbritannias narkosõltlaste aitamisega tegelev narkopsühholoog Jennifer Whitley suri oma ametisse asumise tähistamisel.

27-aastane naine tarbis narkootikumide segu, kirjutab Daily Mail.

See viis südameseiskumise ja surmani. Loo teeb kurioosseks asjaolu, et naine suri narkootikumide tõttu, olles ise peatselt hakkamas tegelema narkosõltlastega. 

Whitley jõi peol ohtlikku kokteili, mis sisaldas alkoholi, kokaiini kui ka Benzo Furyna tuntud ainet, mis meenutab amfetamiini.

Ta tähistas uue töökoha saamist koos poiss-sõbraga. Järsku tekkisid tal aga terviseprobleemid. Kaaslane kutsus kiirabi ja naine viidi haiglasse. Naise elu päästa aga ei suudetud ja järgmisel hommikul tunnistati ta surnuks.

Lahkamisel avastati Whitley organismist suur kogus erinevaid  ohtlikke aineid. Naise elukaaslane tunnistas, et nad olid ka varem koos narkootikume tarbinud.

Naise vanemad ei teadnud oma tütre narkotarbimisest midagi.

Politsei otsis Whitley kodu läbi ja leidis sealt narkootilisi aineid.

Psühholoogidiplomiga Whitley võttis just tööle Suurbritannia rahvuslik terviseamet. Ta oleks andnud narkosõltlastele psühholoogilist abi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles