Võrratu häälega Briti laulja Katie Melua tuleb Eestisse akustilise kontserdiga

Meisi Volt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Katie Melua
Katie Melua Foto: promo

25. märtsil astub Nokia Kontserdimaja lavale maailmatuntud Gruusia juurtega Briti laulja Katie Melua. Esimest korda Eestisse saabuv Melua esineb Tallinnas oma esimese akustilise Euroopa turnee raames.

Gruusias sündinud ning Belfastis, Põhja-Iirimaal ja Surreys, Inglismaal üles kasvanud Katie Melua on tänapäeva üks armastatumaid naislauljaid.

Tema esimene singel ilmus, kui ta oli vaid 18-aastane ning palast «The Closest Thing To Crazy» sai Briti edetabeli number üks. Sellest ajast on ta andnud välja kuus stuudioalbumit, tema plaate on müüdud enam kui üksteist miljonit eksemplari ning tema kontsertidest on võtnud osa üle miljoni inimese.

Melua on ka edukamaid Briti noorlauljaid, hoides pingereas kolmandat kohta Adele'i ja Cheryl Cole'i järel. Tema esituses lugusid saab kuulda sellistes filmides nagu «Oleks see ometi nii» (Just like Heaven), «Miss Potter» (Miss Potter), «Turist» (The Tourist), «Nancy Drew» (Nancy Drew) ja «Viis augustipäeva» (5 Days of War).

Selle aasta septembris nägi ilmavalgust Katie Melua uus stuudioalbum nimega «Ketevan», mis on ka Katie gruusiapärane sünninimi.

Katie unikaalne ja vapustav hääl, milles on muusikakriitikute sõnul aastate jooksul arenenud küpsust ja rikkust, jutustab uuel kauamängijal lugusid armastusest ja elust.

Tallinnasse saabub Katie Melua uue «Simplified» turneega. Tegemist on Melua esimese akustilise Euroopa tuuriga, mille raames esineb ta piiratud mahutavusega hubastes esinemispaikades, luues pealtvaatajaga erilist õhkkonda ja kontakti.

Nii avaneb 25. märtsil Nokia Kontserdimajas publikul võimalus näha Katiet esinemas akustilisel moel, mil ta mängib lauldes kitarri, saateks vaid klahvpillimängija ja bassikitarrist. Tallinna kontserdil kuuleb laule nii Katie Melua uuelt plaadilt kui ka tema tuntumaid palasid.

Katie enda sõnul on just tuuritamine tema karjääri tipphetkeks. «On palju asju muusika tegemise juures, mille üle ma väga uhke olen, kuid neist olulisim on see, kuidas aasta-aastalt kutsutakse mind ikka lavale esinema. Endiselt tuuritada, pärast kümnendipikkust karjääri, tähendab minu jaoks kõike! See on palju suurema tähtsusega kui see, kas asud edetabeli tipus või mitte. Olla teel, esinedes erinevates kohtades ja kogedes laval tekkivat maagiat, on parim osa sellest, mida teen. Lihtsalt omada võimalust teha muusikat vahetult publiku ees - midagi muud sellesarnast pole maailmas olemas,» ütles lauljanna.

Piletid Katie Melua kontserdile tulevad vabamüüki reedel, 29. novembril kell 10.00 Ticketpro internetipoes aadressil www.ticketpro.ee ja kõigis Ticketpro müügipunktides, Statoili teenindusjaamades, Selverites ning valitud Eesti Posti kontorites üle Eesti.

FBI ConcertClub’i liikmed saavad pileteid osta juba alates kolmapäevast, 27. novembrist.

FBI ConcertClub’i liikmeks saab tasuta registreeruda SIIN.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles