Päevatoimetaja:
Katrin Lust
(+372) 56681734

Elu24 kutsus külla eestikeelset popmuusikat viljeleva Nioni

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toimetaja: Elu24
Copy

Neljapäeval, 28. novembril kell 12 teeb Elu24 toimetusse visiidi eestimaist tantsulist popmuusikat viljelev ansambel Nion.

Nende külaskäigule saavad kuulajad-vaatajad kaasa elada live'ina Elu24 lehelt. Bändiliikmed ootavad ka lugejate küsimusi!

Kõik bändiliikmetele mõeldud küsimused on oodatud kommentaariumisse ja neile saab vastused juba homme otseülekande teel, kui popmuusikat viljelev Nion esitab toimetuses akustiliselt bändi parimaid lugusid ja vestleb saatejuhiga.

Ansambel Nion sai alguses kaks aastat tagasi aastal 2011, kui muusik Karl Kanter kutsus endaga koos muusikat tegema lauljanna Keit Triisa. Koos loodi ansambel Nion.

Peale vokaali Keit Triisa ja kitarrimängija Karl Kanteri mängib bändis basskitarri Siim Usin, klahvpillidel on Madis Muul ja löökpillidel on Peep Kallas.

Lauljatar Keit Triisa sai tuult tiibadesse superstaarisaatest ning on tegutsenud ka ansambli Outloudz taustalauljatarina.

Keit Triisa on öeldnud armastusest esinemise kohta: «Kui lavale tagasi lähen, võin öelda, et minu elu on täiuslik.»

Bändi esimene singel jõudis raadiotesse juba sama aasta aprillis ja kannab nime «Minema lendan».

2012. aasta kevadel ilmus Nioni debüütalbum «Nion».

Ansambli teine kauamängiv «Tiibade jõud» ilmus selle aasta novembris. Kõikide lugude autoriks on särtsakas Marilyn Jurman.

Nioni live-etteaste toimub juba täna, 28. novembril kell 12 Postimehe online-toimetuses ja seda saab kiigata otse ka Elu24 lehelt.

Kõik küsimused on teretulnud kommentaariumisse ja saavad ka otseülekandel vastused!

Olge liinil, head Elu24 lugejad!

Tagasi üles