Raadio Elmar «leidis» eestlaste lemmikpillimehe

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Margus Kappel
Margus Kappel Foto: Peeter Langovits

See lemmikumatest lemmikuim pillimees on Margus Kappel!

Kitarr, basskitarr, lõõtspill, trummid, kontrabass, viiul, klaver, saksofon, trompet, tsello, triangel, kannel, flööt … see on ainult väike osa instrumentidest, millest igaühe taga peitub üks tõeliselt suurepärane ja andekas pillimees.

18.-22. novembrini sooviski raadio Elmar välja selgitada, kelle pillimänguoskus on eestlastele kõige hingelähedasem ja kes on eestlaste tõeline lemmikpillimees.

Valimises osales ehk sõnumeid saatis kokku 3014 inimest!

Kolmandale kohale jõudis mees, kelle Elmari kuulajad valisid kunagi ka lemmiknäitlejaks ja kes lemmiklaulja valimisel jõudis 8ndale kohale - see mees on Marko Matvere.

Teise koha sai endale klahvpillimängija Antti Kammiste.

Võitjaks osutus aga Margus Kappel!

Härra Kappel oli võidust väga liigutatud, palus tema poolt hääletanud inimesi südamest tänada ja nentis, et ta kuulab «Elmarit» ka ise hea meelega, sest see on üks väga tore raadio!

Pianist rääkis intervjuus, et tema alustas oma muusikuteed juba viieselt ning soovitas pisikestel poistel-tüdrukutel ikka klaverimängu õppida, kasvõi sel põhjusel, et arendada koordinatsiooni.

Margus Kappeli sõnul on Eestis suurepäraseid pillimehi väga-väga palju!

Jõulukuul soovitas ta aga aja maha võtta, rahulikult kodus olla ja kasvõi pooleks tunniks ühe koha peal istuda ja elu üle järele mõelda!

Intervjuud Margus Kappeliga saad kuulata SIIT.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles