Conrad Murray: ma hoidsin igal õhtul Michael Jacksoni peenist

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Conrad Murray
Conrad Murray Foto: SCANPIX

Michael Jacksoni kunagine ihuarst Conrad Murray, kes mõistesti süüdi laulja tahtmatu tapmise pärast, eitab jätkuvalt oma süüd.

Murray rõhutas ajalehele Mail on Sunday antud intervjuus, et ta polnud Jacksoni surmas süüdi.

«Michael tahtis valuvaigistit ja kui ma seda talle ei andnud, leidis ta selle ja süstis endale ise. Ta tegi seda liiga kiiresti, mis põhjustas südameataki,» seletas Murray.

Murray paljastas ka mitmed intiimsed detailid.

«Tahate teada, kui lähedased me olime? Hoidsin igal õhtul ta peenist, sest pidin kateetri sisestama, kuna tal oli öösiti uriinipidamatus. Ta kandis alati tumedaid pükse, sest pärast tualetis käimist tilkus ta mitu tundi. Michael ei osanud kondoomi peale panna ja sedagi pidin tegema mina,» ütles Murray.

Conradi väitel on Michaeli kolmel lapsel erinev isa ning laulja pole üks nendest: «Michael ütles mulle, et ta pole Debbie'ga kunagi maganud.»

Murray kommentaarid ajasid Jacksoni laste emal Debbie Rowe'l harja punaseks.

«Mõni Michaeli fänn laseb ta ükskord maha ja mina ostan kuuli. Ma ei tulistaks teda, aga ma ostaks kuuli...» ütles Rowe.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles