Arni ja Kristine läksid tülli ning Kristiina-Liisa koju

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Eesti tippmodell»; Kristiina-Liisa
«Eesti tippmodell»; Kristiina-Liisa Foto: Aivo Kallas / Seppäla

Seekordses «Eesti tippmodelli» saates kohtusid tüdrukud maailmaklassi fotograafiga ja rahvusvaheliselt tuntud tippmodelliga. Lahkuma pidi Kristiina-Liisa.

Esmalt ootas tüdrukuid tähtis ülesanne - nad olid Seppäla sügiskollektsiooni modellideks.

Fotosessioonil läks ütlemiseks Arni ja Kristine vahel. Arni arvates on Kristine ülbe hüsteeritseja ning Kristinele ei meeldinud, et talle öeldi, mida teha. Kristine sõnul räägib Arni eesti tüdrukutest vene keeles, teades väga hästi, et eestlased ei saa vene keelest aru.

Modellimajja saabusid seejärel kõrged külalised - maailma moeajakirjadele pildistav Oskar Cecere Milanost ning üks Eesti esimesi rahvusvaheliselt tuntud modelle, kingadisainer Inga Savits, kes on muuhulgas teinud tööd sellistele firmadele nagu Versace, Dior, Valentino, Armani ja Galliano.

Esimesena pildistas Monika, kes avaldas fotograafile muljet: «Teistel läheb pärast teda raskeks.» Cecere arvates oli Monika modellilik, kuid teised sobinuks esmapilgul pigem mõnda telesarja.

Cecere arvates oli Kairil huvitav nägu, kuid ta polnud tema lemmik. Kristiina-Liisa ei saanud päris hästi aru, mida temalt nõuti. Sandral olevat klassikaliselt ilus nägu, mis ei olnud aga Cecere jaoks huvitav. Arni ei avaldanud alguses muljet, kuid läbi fotoaparaadi vaadates ärkas ta justkui ellu.

25-aastase Olga puhul avaldas fotograafile muljet, kui noor ta välja näeb. Olga pilt saadi kätte kiiresti, sest ta oli hea liikuvusega. Kristine aga ei näinud läbi kaamera nii hea välja kui päriselus. See on aga probleemiks, sest moemaailmas vaadatakse modelli ikka enamasti läbi kaamera.

Kohtunike hinnangul tegi seekordses saates parimad pildid Monika. Järgnesid Arni, Kairi, Kristine, Sandra, Olga ja Kristiina-Liisa. Koju pidi minema Kristiina-Liisa.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles