Jüri Vlassov tegi Charlie Chaplinile silmad ette

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Su nägu kõlab tuttavalt» kaheksas saade, Jüri Vlassov
«Su nägu kõlab tuttavalt» kaheksas saade, Jüri Vlassov Foto: TV3

«Su nägu kõlab tuttavalt» kaheksandas saates kehastas Jüri Vlassov Charlie Chaplinit ja laulis lugu «Je cherche après Titine».

Olav Osolin: «See oli vist üldse esimene kord, kui Charlie Chaplin laulis, mis on salvestatud. Kui arvestada tolleaegset kvaliteeti, siis võibolla ta lauliski nii nagu sina. Ausalt öeldes ma ei oska seda võrrelda. Aga põhimõtteliselt see, et sa olid jibberishi-keele korralikult ära õppinud, seda nimetataks inglise keele jibberishiks, kui pannaks suvalisi sõnu ritta ja sellest midagi aru ei saa. Sa oleks võinud siia ka mõne eestikeelse sõna panna, oleks olnud veel uhkem. Täitsa kobe number!»

Külaliskohtunik Tanel Padar: «Olen kurgid sulle, raha mulle ajastu suur fänn. See oli väga suurepärane etteaste. Ma unustasin ära, kes seal kaabu all tegelikult on.»

Elina Pähklimägi: «Jüri, sa said Charlie Chaplini ja temal oligi see üks laul, mille seast valida. See, mida ma siin nägin, meeldis mulle rohkem kui originaal. Charlie Chaplinit tead ju läbi selle füüsilise, aga see laulev Charlie Chaplin oli üsna ehmatav, kui ma teda salvestuses nägin. See mulle meeldis. See oli kuidagi õigem.»

Andrus Vaarik: «Mul on väga hea meel, et Jüri Vlassov on siin saates. Tänu temale saame teada, et kultuur ei hakanud Tanel Padarist, vaid oli ka enne seda. Tubli, Jüri, et sa oled vastu pidanud need kaheksa saadet arvestatava konkurendina noortele ja vihastele. Mul on kohutavalt hea meel, et sa hoiad meievanuste lippu kõrgel. Aitäh sulle!»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles