Kersti Toots on armastust avaldanud vaid korra elus

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kersti Toots
Kersti Toots Foto: Kanal 2

Kersti Toots tunnistas Kanal 2 saates «Stereo», et lause «ma armastan sind» on tema huultel kõlanud vaid korra.

Seekordse saate teemaks oli sõna jõud ning Kersti ütles, et tema jaoks on väga võimas sõna «armastus».

«Armastus on suure jõuga sõna ja seda ilusat lauset olen öelnud vaid ühe korra elus. See, nagu on Ameerikas, kus öeldakse iga väikese asja peale «I love you», minu puhul ei tööta. Ma pean tõesti tundma seda tõeslist tunnet ning ma loodan, et saaksin seda veel ühe korra öelda,» rääkis Toots.

«Olen seda öelnud ühele inimesele ühe korra. Ma olen pikkade suhete austaja. Öeldakse, et mida rohkem välja ütled, seda rohkem tuleb tagasi. Aga mina pigem jagan seda ja loodan, et ehk tuleb ka nii tagasi,» lisas ta.

Saatejuhid ei jätnud ka uurimata, mida tundis Kersti siis, kui Kati Toots, endise nimega Jekaterina Šahmatova, võttis endale nende perekonna nime.

«Jah, see oli üllatav, et keegi läheb ja võtab lihtsalt nime. Minu jaoks ta reetiski sellega, mis plaanid ja kavatsused tal on. Mina läksin mehele ja nii sain mina oma nime. Mina arvan, et võibolla oleks viisakam ära oodata, kui sulle see nimi antakse. Aga see kõik on minevik,» sõnas Kersti.

Kersti ütles ka, et ametlikult on ta veel Jaan Tootsiga abielus, kuid ei soostunud rohkem seda teemat kommenteerima.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles