Raudmees 2 tegi tugeva kassa

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Robert Downey jr Tony Starki rollis edutab filmis oma endise assistendi Pepper Pottsi, keda mängib Gwyneth Paltrow, oma firma tegevjuhiks
Robert Downey jr Tony Starki rollis edutab filmis oma endise assistendi Pepper Pottsi, keda mängib Gwyneth Paltrow, oma firma tegevjuhiks Foto: SCANPIX

Film Iron Man 2 Robert Downey juunioriga peaosas teenis esimesel nädalavahetusel USAs kolmandiku võrra rohkem raha kui klassikalise koomiksi põhjal tehtud esimene film.

133,6 miljonit dollarit tulu piletimüügist on tähelepanuväärne, kuna lastel pole alanud veel suvevaheaeg, mil nad saavad rohkem kinos käia, kirjutab USA Today.

Väga harv järjefilmide puhul on see, kui nn originaalfimi järg stardib edukamalt, Raudmees 2 kassatulu on võrreldes esimese filmiga suurem koguni 35 protsenti.

Üllatuslikult kõrge on ka filmi naisfännide osakaal – 40 protsenti. «See on Robert Downey jr faktor,» selgitab filmikompanii Paramount esindaja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles