Galerii: Ivo Nikkolo aastalõpu peokollektsiooni esitlus

, Elu24 peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Neljapäeval, 22. novembri õhtupoolikul toimus Ivo Nikkolo Suur-Karja poes Ivo Nikkolo aastalõpu peokollektsiooni esmaesitlus.

Limiteeritud Individuality kollektsioon koosneb vaid kuuest osast – neljast kleidist, pluusist ja seelikust, mis kõik sobituvad hästi ka brändi põhikollektsiooni elementidega, võimaldades mugavat kombineerimist. Minimalistlikud lõiked, väljapeetult elegantne joon ja hästi läbi mõeldud detailid võimaldavad kujundada kandjal just oma isikupära väljendava terviku.

«Kleitide ja seelikute üldmulje oleme hoidnud kuninglikult väljapeetud ja minimalistlikuna. Ivo Nikkolo kandja teab täpselt, kuidas anda tervikule see oma isikupära rõhutav viimane lihv – kas hoolikalt valitud ehete, aksessuaaride või hoopis nende puudumisega,» sõnas kollektsiooni looja ja Ivo Nikkolo peadisainer Eve Hanson.

Kollektsiooni värvigamma mängib põhjamaiste taeva-toonidega, tuues küütlevale kangale karge talvepäeva kuningliku jaheduse, udulooridesse mähkunud metsade hallikassinise pehmuse, sügisõhtu sügava koobaltsinise ning lõppematult musta põhjamaa öö, mille tumedas taevas kumavad tähtedena puhtad valged pärlid.

 

Vaata pildigaleriid ja videot Baltmani ja Ivo Nikkolo müügijuhi Sven Ohlauga!

 

 

 

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles