Kas ka Ingrid Peegi «Hallo, Kosmos» on Raadio 2 eetrist kadumas?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ingrid Peek ­juhib tähelepanu saate nimele: Kosmos kirjutatakse suure algustähega, see on pöördumine Tema poole.
Ingrid Peek ­juhib tähelepanu saate nimele: Kosmos kirjutatakse suure algustähega, see on pöördumine Tema poole. Foto: Hele-Mai Alamaa / Anne&Stiil

Raadio 2s on käimas suured muutused ja eetrist kaovad juba teadaolevalt kaks saadet: Sten Teppani «Kuulderaadius» ning Laura Kõrvitsa ja Tõnu Pedaru «Siin me oleme».

Elu24'le tuli usaldusväärsest allikast vihje, et saade «Hallo, Kosmos» on ka ohu all, sest see olevat liiga pikk ning polevat piisavalt noortepärane.

Elu24 uuris asja saatejuhilt Ingrid Peegilt, kellele uudised tulid ootamatult: «Ma ei tea küll sellest midagi. Millised saated siis maha võetakse? Mina «Hallo, Kosmose» pärast väga ei muretse. Leping on kehtiv maikuu lõpuni ja saadet kuulavad nii memmed kui ka noored, nii ärimehed kui ka joogainimesed,» lisab Peek.

Muutuste kohta toimetuses arvab Peek, et asjad ikka muutuvad ja arenevad ning see on elu loomulik kulg. Tema sõnul pidi toimetuses meeleolu olema rahulik ja igati normaalne.

Oktoobri lõpus teatati, et Raadio 2 lähieesmärk on suurendada kuulatavust just noorema sihtgrupi seas ning populariseerida veelgi rohkem värsket eesti muusikat.

Huvitav, kas need ongi need sammud, mida selleks ette võetakse?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles