Mida teha, kui keegi kannab peol sinuga ühesugust kleiti?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna õhtul toimus IIvo Nikkolo aastalõpu peokollektsiooni esmaesitlus. Elu24 peatoimetaja Anu Saagim uuris Cosmopolitani peatoimetaja Mari-Liis Helvikult, mida ta teha siis, kui keegi ilmub üritusele samasuguse kleidiga kui sina.

Eestlased eelistavad järjest rohkem kodumaiseid rõivabrände ning pole sugugi erakordne, et ühel üritusel saab näha mitut ühesugust kostüümi. Mari-Liis Helvik tunnistas, et ka temaga on selline lugu juhtunud.

«Mul oli aastaid tagasi selline juhtum, et kandsin Vero Moda kleiti ja keegi tuli täpselt samasuguse kleidiga. Aga mis seal teha, see on väikese turu olukord. Siis naerame, tervitame ja teeme üksteisele komplimente,» rääkis ta.

Saagim uuris Helvikult, kuidas käitud siis, kui glamuursel peol on kolm samasugust õhtukleiti.

«Siis võtke ennast kolmekesi kokku, tehke koos pilti, naeratage ja lõbutsege. Mood on mäng. Kui teil on ühesugused kleidid seljas, siis see on tõesti draama ja kokkusattumus, aga teisest küljest on see lõbus ja see on kõik mäng,» sõnas Helvik.

Vaata Elu24 videot:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles