Video! Naiseks riietunud «stand-up-Uuspõld» õpib modelliagentuuris kõndima ning püstitab piletimüügirekordeid

Meisi Volt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

28. novembril publiku ette jõudev Jan Uuspõllu Stand-Up Etendus «MIKS MINA?» Viib Monoteatri ligi kuu aega kestvale Eesti turneele ja toob Jan Uuspõllu publiku ette kepsaka daami riiete ja suhtumisega. Proua Jan Uuspõllu menu hoiab etendust Piletilevi edetabelis kõrgel kohal.

Jan Uuspõllul on käes ülikiired ajad. Lõppeva nädala esmaspäeval käis mees LIving Models modelliagentuuris Evelyn Mikomägi käe all õppimas kuidas kõrgetel kontsadel kõndida ja ennast vabalt tunda. Peale kõndimiskoolitust läbis mees aga grimmeerija käe all ligi kolm tundi kestnud grimmikoolituse.

Uus stand-up etendus toob Jani publiku ette uuel ja äkkilisel tasemel.

Eesmärgiks on liikuda monolavastuste turvalisest ja harjumuspärasest keskkonnast agressiivsesse stand-up maailma.

Uus stand-up etenduste hoiak nõuab nii väliselt, kui sisemiselt mahukat tööd ning palju uusi kohandumisi. Kõrged on ka publikuootused uuele suunale ja materjalile.

Piletilevi müügitabelis figureerib «MIKS MINA?» pidevalt esikolmikus.

Monoteater paiskas täna müügile ka lisaetendused Pärnus, Tartus ja  Viljandis.

Stand-up maailma sisenemine toob muudatuse ka Monoteatri etenduste spetsiifikas. Kõiki etendusi mängitakse lühikesel perioodil ning selle sessooni möödudes tullakse lavale juba uue materjaliga.

«MIKS MINA?» etendusi antakse üle Eesti 27. novembrist 28. detsembrini.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles