Ene «Tõehetk»: laenud, võlad ja vargus

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tõehetk
Tõehetk Foto: Kanal 2

Pühapäevaõhtuses Kanal 2 saates «Tõehetk» püüdis miljonivõitu Tallinnast pärit 31-aastane müüja Ene Luts.

Ene on olnud 13 aastat vabaabielus ja ta on kahe poja ema. Ene toetasid stuudios elukaaslane Meelis, vend Janek ja sõbranna Kristina.

Küsimused ja vastused

Esimene tase - võimalik võita 10 000 krooni

1. Kas sa eelistad ühistranspordis regulaarselt jänest sõita? JAH. Ene ütles, et tal on nii palju muresid, et peab kuskilt kokku hoidma ja temasuguseid on niikuinii vähe. Trahvi on ta saanud ühe korra 180 krooni.

2. Kas sa kahetsed seda, et lahkusid teismelisena jäädavalt vanematekodust? EI.

3. Kas oled püüdnud teha kõik, et olla oma lastega lähedasem kui sinu ema oli sinuga? JAH.

4. Kas sa oled mõnikord mõeldnud, et Meelise slaavi temperament on põhjustanud teie peres liigseid pingeid? JAH. Meelis tunnistas, et on telefoni puruks loopinud. Ene ütles, et see temperament väljendub sõnades.

5. Kas sa arvad, et sinul on oma mehega rohkem vedanud kui sinu sõbrannadel? JAH.

6. Kas sinu sõbrannad on soovitanud sul Meelisega lõpparve teha? JAH. Ene selgitas, et igal elul on kriisid ja neilgi oli päris tõsine kriis. Just siis soovitati talle, et võta oma lapsed ja mine.

Teine tase - võimalik võita 25 000 krooni

7. Kas sa olid uhke, kui said endale meheks ülekülapoisi? JAH.

8. Kas sa usud, et Meelis on sind abielu jooksul korduvalt petnud? JAH. Ene ütles, et nad on siiani koos, sest nad ikkagi armastavad üksteist.

9. Kas sa arvad, et tegid õigesti, kui andestasid Meelisele petmise ja käisid teda teiste naiste juurest koju palumas? JAH.

10. Kas sa oled mõelnud, et oleksid pidanud Meelise maha jätma, sest ta pettis sind teise naisega? EI.

11. Kas sa oled jätnud midagi Meelisele rääkimata, sest oled kartnud, et ta jätab su maha? JAH.

Kolmas tase - võimalik võita 100 000 krooni

12. Kas sa oled oma ema nimel võtnud SMS-laenu tema teadmata? JAH. Ene oli tollal juba palju kasiinos mänginud ja ema U-Neti kaart oli tema käes. Ene võttis 3000 krooni. Naine tunnistas, et on kokku võlgu sadu tuhandeid kroone.

13. Kas sa tunned, et vedasid ema ja venda alt, sest viisid neilt laenatud raha otse kasiinosse, selle asemel, et võlad ära maksta? JAH.  Ene ütles, et on oma rumalast teost aru saanud nüüd, kui on täiesti põhjas.

14. Kas sa oled kunagi kuritarvitanud oma tööandja usaldust varastades firmast, kus sa töötasid, suure summa raha? JAH. Ene varastas müügisekretärina jupikaupa 240 000 krooni ja tegi seda niikaua, kuni vahele jäi. Nüüd on asi kohtus. Ta on ära maksnud umbes 50 000 krooni.

15. Kas sa oleksid kõikide võlgade katteks igaveseks nõus loobuma suhtlusest ema ja vendadega? EI.

Ene otsustas mitte riskida ja 100 000 krooni välja võtta.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles