Beebiuudised: Kelly Clarkson, Chris Hemsworth ja Josh Holloway ootavad perelisa

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Chris Hemsworth, Elsa Pataky
Chris Hemsworth, Elsa Pataky Foto: SCANPIX

Viimastel päevadel on beebiuudisest teatanud mitmed staarid.

Lauljatar Kelly Clarkson, kes abiellus kuu aja eest Brandon Blackstockiga, ootab oma esimest last. «Ma olen rase! Oleme Brandoniga nii rõõmsad! See on parim varajane jõulukingitus!» säutsus Kelly teisipäeval Twitteris. 31-aastane lauljatar, kes on kasuvanemaks oma mehe lastele, on veendunud, et tal sünnib tütar.

«Thori» filmide staari Chris Hemsworthi esindaja kinnitas, 30-aastane näitleja ja tema 37-aastane naine Elsa Pataky ootavad teist last. Nende peres kasvab juba pooleteiseaastane tütar India Rose. Hemsworth rääkis selle kuu algul ajakirjale People, et perekond on tema jaoks kõige tähtsam: «Mu tütar on parim! Mul on järjest raskem kodust ära tööle minna. Mulle meeldib kodus olla rohkem kui eales varem. Pere nimel tuleb vaeva näha ja olla koos nii palju, kui võimalik. Kui hakkame eraldi asju ajama, ei kesta see kaua. Püüame olla nii normaalsed kui suudame - nagu tavaline perekond.»

Täna selgus, et sarjast «Lost» tuntud näitleja Josh Holloway ja tema naine Yessica Kumala ootavad samuti teist last. «Mul on nelja-aastane tütar ja veel teine tulekul - oleme selle üle väga rõõmsad,» ütles 44-aastane Holloway saatele «Entertainment Tonight».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles