Vaata saadet siit: kellel oli selgeltnägijatest abi ja kellel mitte?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mano ja Kadri
Mano ja Kadri Foto: TV3

Täna jõudis lõpusirgele kodumaise müstikasarja «Appi tuleb selgeltnägija» hooaeg. Viimases osas tehti tagasivaade sarja kõmulisematele juhtumitele ja osalejate elule pärast selgeltnägijate külastust.

Lisaks tagasivaatele jutustas hooaja viimane osa šokeeriva loo Kadrist. Kadri on noor naine, kes on lapsepõlvest saadik ette kujutanud oma matuseid, ehkki tema elus oli kõik hästi. Kõik oli hästi aga kuni 2010. aasta suveni, mil teda tabasid üksteise järel mitmed rasked haigused kuni ajurabanduseni välja.

Kadri kartis, et võib lähiajal surra ning ta sai võimaluse kohtuda Veet Manoga. Kadri oli loobunud retseptiravimitest, sest arvas, et lõpuks mürgitab ta end nii ära. Mano soovitas tal aga kindlasti ravimeid edasi võtta, kuid samas korrigeerida toitumist ning minna üle taimetoidule.

Paraku tabas noort naist juba mõni kuu pärast Mano seanssi südameinfarkt, mis viis ta elu ja surma piirile. Veet Mano tuli haiglasse Kadrit vaatama ning Kadri tunnistas talle, et ta ei pidanud sensitiivi algsest soovitusest kinni ja jätkas südamele kahjulike toitude söömist. Mano sõnul päästaks Kadri see, kui ta hakkaks päriselt taimetoitlaseks.

Saate teise osas tehti tagasivaade sarja kõmulisematele lugudele ja uuriti asjaosaliste kommentaare elu kohta pärast selgeltnägijaid.

Vaata TV3 saadet allpool:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles