Milleri kasuema: Sienna pole kunagi õnnelikum olnud

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jude Law ja Sienna Miller.
Jude Law ja Sienna Miller. Foto: SCANPIX

Näitlejanna Sienna Milleri kasuema kinnitas, et naise otsus endise kallima Jude Law’ga suhe üles soojendada on ta väga õnnelikuks teinud.

Hiljuti taas koos avalikkuse ette ilmunud paarike läks 2006. aastal lahku, kuid mullu leidsid staarid teinteist uuesti, kirjutab Digitalspy.

Law on öelnud, et on Milleriga taas koos olemise üle väga õnnelik. Näitlejanna on suhet kommenteerides napisõnaline olnud, kuid tema kasuema Kelly Hoppeni kinnitusel on Miller väga õnnelik.

«Sienna pole kunagi õnnelikum olnud. Ta on Jude’iga nii rahul ja õnnelik. Ja ta pole kunagi nii ilus välja näinud,» rääkis Hoppen.

«Kohe, kui nägin neid pilte Met Ballilt, kus nad koos olid, saatsin talle sõnumi, kus ütlesin, et ta näeb nii ilus välja... Koos olles tunduvad nad täpselt sama noored kui siis, kui nad esimest korda koos olid,» kiitis näitlejanna kasuema.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles