Fännid, rõõmustage! Populaarse «How I Met Your Motheri» asemele tuleb uus sari

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sarja "How I Met Your Mother" osatäitjad Neil Patrick Harris, Cobie Smulders, Josh Radner, Alyson Hannigan ja Jason Segel
Sarja "How I Met Your Mother" osatäitjad Neil Patrick Harris, Cobie Smulders, Josh Radner, Alyson Hannigan ja Jason Segel Foto: SCANPIX

Ka eestlaste seas südameid võitnud «How I Met Your Motheri» («Kuidas ma kohtasin teie ema») asemele on tulemas uus sari.

Uus sari, mis koha üle võtab kannab nime «How I Met Your Dad», vahendab veebisait Metro.

«How I Met Your Dad» («Kuidas ma kohtasin teie isa») keskendub erinevalt eelmisest sarjast sellele, kuidas ema kohtus isaga.

«How I Met Your Motheri» looja Carter Bays kinnitas uudist Twitteri postitusega: «Meie lootus on, et HIMYD kujuneb omaette maagiliseks, suurepäraseks ja veidraks asjaks ning et kaks sarja kõnniks iseseisvalt külg külje kõrval.»

Uue sarja võtted toimuvad teises baaris ning ilmselt ei saa seal olema ka samad näitlejad.

Sarja kaasautor Craig Thomas teatas ka, et tegemist kahe täiesti iseseisva sarjaga ja «How I Met Your Dad» on täiesti uus show.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles