Kolumbus Kris esitleb uhiuut albumit «Suured rattad»!

Elu24.ee muusikatoimkond
, Elu24 peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kolumbus Kris esitleb uhiuut albumit «Suured rattad»
Kolumbus Kris esitleb uhiuut albumit «Suured rattad» Foto: promo

Laupäeval, 23. novembril esitleb kontsertklubis Rock Cafe uut albumit Eesti rockmuusika raudvaramu Kolumbus Kris. Järjekorras kuues kauamängiv kannab nime «Suured rattad» ja sellelt võib leida kokku 11 lugu, nende hulgas äsja raadiotesse jõudnud singel «Suured rattad».

Esitluskontserdile annab erikülalisena lisaväärtust Led R – ansambel, kes esineb vaid väga valitutel ja erilistel sündmustel. Piletid kontserdile on müügil Piletilevi müügipunktides ja Statoili teenindusjaamades üle Eesti.

Pärast kaheksa aastast pausi uue albumi ilmutava Kolumbus Krisi uuel albumil on kokku 11 lugu, mille viisi ja sõnade autor on bändi kitarrist Aivar Oja. Albumilt võib leida täiesti uut materjali, samas ka juba tuntud lugusid, nagu näiteks «Rock and Roll Naised», «Päikesepaisteline Päev» ja «Diskomuusika Maailmas».

Kolumbus Krisi bassimees Jaanus Raudkats lausus, et Rock Cafe presentatsioonikontserdil esitatakse uue plaadi lood algusest lõpuni ja lisaks mängitakse veel ports tuntud hitte eelmistelt plaatidelt. «Tuleb väärikas esitlus,» muheles Raudkats.

Kolumbus Kris sai alguse 1987. aastal koosseisus Rein Joasoo (trummid), Aivar Oja (kitarr), Jaanus Raudkats (bass), Avo Ulvik (klahvpillid) ja Urmas Vare (laul). Bänd oli küll uus, kuid mängijad ei olnud enam päris rohelised, kõigil oli seljataga juba vähemalt 10 aastat muusikukarjääri. Tänavu 22. märtsil, Radio Mania sünnipäeval Rock Cafes, sai Kolumbus Kris oma tähe Rock'n'Roll Wall of Fame'l.

23. novembril avatakse uksed Rock Cafesse kell 21.00.  Piletid kontserdile on müügil Piletilevi müügipunktides ja Statoili teenindusjaamades üle Eesti.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles