Andero punnitas kõvasti, aga Kare võimas hääl jäi kättesaamatuks

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Su nägu kõlab tuttavalt» seitsmes saade, Andero Ermel
«Su nägu kõlab tuttavalt» seitsmes saade, Andero Ermel Foto: TV3

«Su nägu kõlab tuttavalt» seitsmendas saates kehastas Andero Ermel Kare Kauksi ja esitas laulu «Mägede hääl».

Olav Osolin tunnistas, et kunagi ammu veetis ta kaks nädalat Kare Kauksi ja Mahavokiga, olles selle ansambli manager kontserttreisil Bulgaaria mägedes. Siis kuulas ta seda laulu igal õhtul.

«Selles mõttes pean nüüd vaatama, et mida ma oleksin sinuga peale hakanud, kui sa oleksid niimoodi laulnud. Kõigepealt ütlen ausalt ära - seeliku oleks teinud kõvasti lühemaks. Sellepärast, et tollal oli Karel väga lühike miniseelik. Sellise seelikuga ma teda küll poleks lavale lasknud.

Teiseks sain ma teada seda, et Kare Kauks on ikka väga hea laulja. See probleem, mis Mahavokil praegu on, et kui on vaja Mägede häält laulda, siis ei olegi nendest noortest solistides alati mantlipärijat, kes selle efektselt ära laulaks.

Sa küll punnitasid siin kõvasti, aga Kare laulab ikka väga-väga hästi. See ei olnud päris kümnesse. Aga iseenesest tore, et sul nii palju julgust on, et sellise lauluga lagedale tulla.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles