Kati Saara Vatmann on abielus kolme mehega, kuid boyfriendi tal pole

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kati Saara Vatmann
Kati Saara Vatmann Foto: Kanal 2

Kirjanik Kati Saara Vatmann, kes on kolm korda abielus olnud, rääkis Kanal 2 saates «Stereo», et hetkel tal elukaaslast pole.

«Eks ma mitte ainult pole olnud, vaid olengi abielus. Sest ma olen kolm korda käinud ka päris altari ees, et ikka laulatatud abielud. Ja kui on laulatatud, siis see ei lähe üle, see pole mingi mööduv haigus. Eks ma siis olengi kolme mehega abielus,» rääkis Vatmann. «Sellega tuleb arvestada, et kui sa mingi elu perioodi hingesugusega abielus oled, siis see jääbki, isegi kui sa sellest välja kasvad.»

Kati Saara kinnitas, et lähiajal tal pulmaplaane pole: «Mul pole isegi boyfriendi.»

Saatejuht uuris, mis nipiga meelitab Kati Saara mehed endale tallu peremeheks mõne kuuga, kui paljud naised ootavad ettepanekut kümme aastat.

«Selles küsimuses oli vastus ka - tallu peremeheks. Abiellumisega olen mina lootnud alati mehe pühitseda peremeheks. Et kui mehike muidu ei saa troonile ronitud, siis pühitseme kuningaks. Aga ikka kukub alla,» naeris ta.

Kati Saara rääkis, et sel aastal abiellusid tema kaks last. Tütar sai juba lapse ning ka pojalt on peagi järelkasvu oodata.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles