Finaalieelne «Laulud tähtedega» viib tähtede koju ja proovi!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Staarid laagris lilli istutamas.
Staarid laagris lilli istutamas. Foto: TV3

«Laulud tähtedega» pühapäevaõhtune erisaade näitab, kuidas laulupaarid selleks tähtsaks ja ülipõnevaks sündmuseks valmistuvad.


Finaali eel meenutatakse mõlema dueti parimaid esitusi, piilutakse nende argipäeva ja uuritakse, kui pingeliseks on kruvitud ettevalmistused.

Külla minnakse filmimehele Artur Talvikule Juminda poolsaarele, kus ta tegutseb hoogsalt Tapurla külaseltsi esimehena. Kohal ollakse ka Tartu linnavalitsuses, veendumaks, et Margus Hanson on seal praegu kõige populaarsem muusikamees.

Samuti näeb saates südamlikke hetki laulutähtede ühisest sõidust Laste- ja Noorte Kriisiprogrammi Pivarootsi leinatoetuslaagrisse, kus väike kontsert ja lillede istutamine jätsid kõigi hinge eriliselt soojad tunded.

Vürtsiks kuuleb erisaates finaalipaaride kohta kommentaare nii professionaalsetelt lauljatelt kui televaatajatelt.

«Laulud tähtedega» finaalkontsert Pärnu Kontserdimajast jõuab TV3 eetrisse 16.mai õhtul. Otsesaatesse publikuks soovijaile on piletid saadaval Piletilevis.

«Laulud tähtedega» jõuab TV3 eetrisse pühapäeval kell 19.30.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles