Neljapäeval kogunes Deja Vu’sse käputäis armastatud seltskonnastaare, et mõõtu võtta kulinaaria õilsas kunstis.
Galerii: staarid tegid süüa
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Põlled sidusid ette Kersti Toots, Martin Saar, Mart Sander, Marge Rahnu ja Krista Lensin. Meelelahutusvõistluse GurmeeStaar 2010 reeglite järgi oli neil aega vaid 15 minutit, et oma võlu ja sarm toidu peale välja valada. Range pilguga jälgis seda naeru ning rõõmsate kilgete paraadi Indrek Kivisalu Food Studio peakokk ja Eesti Peakokkade ühenduse president.
Menüü sai järgmine:
- Carpaccio salat parmesani juustu ja laimi-balsamicosiirupiga
- Mee-ingverimarinaadis kanafilee
- Kooresed pähklikartulid
- Gorgonzola juustuga üleküpsetatud paksoi
- Tiramisu Mille Feuille
- Vaarika-tšilli melba
Sõin ja jõin seal minagi, suhu ei saand midagi.