Kaubamajaka sünnipäevale tulevad tuntud artistid

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Uku Suviste
Uku Suviste Foto: promo

Pärnu suurim kaubanduskeskus Kaubamajakas tähistab esmaspäevast pühapäevani oma kuuendat sünnipäeva, õnne tulevad soovima Uku Suviste, Noorkuu ja Üllar Jörberg.

Kaubamajaka turundusjuhi Annely Kevade teatel on kaubanduskeskuse kauplustes sünnipäevanädalal 10.-16. maini paljud tooted soodushindadega.

Reedel, 14. mail on Kaubamajakas avatud kella 23ni. Kell 16 algab üllatuste- ja auhindaderohke sünnipäevapidu. Õnne tulevad soovima Uku Suviste ja Noorkuu. Kell 20 hakkavad kauplused igal täistunnil hindu langetama. Peo esimese päeva lõpetab kell 23 algav suurejooneline ilutulestik!

Laupäeval, 15. mail toimub Kaubamajakas klouni kogupereprogramm “Palju õnne sünnipäevaks”. Meelt on lahutamas hiigelsuured maskotid, toimub klounikool ja klouni laulu- ning tantsupidu.

Lapsed saavad meisterdada sünnipäevatorti ja lasteteater Sõber etendab tükki “Poiss, kes otsis nime”. Emadele ja isadele laulab samal ajal Üllar Jörberg.

Nii reedel kui laupäeval toimuvad Kaubamajaka rentnike välja pandud hinnalise kauba heategevuslikud oksjonid, mille tulu läheb Pärnu naiste varjupaigale.

Samuti toimub sünnipäevanädala loos.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles