Sellised on Christian Grey ja Anastasia Steele päriselus!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jamie Dornan ja Dakota Johnson
Jamie Dornan ja Dakota Johnson Foto: Frank Ockenfels / Entertainment Weekly

Erootikamenukil «Viiskümmend halli varjundit» põhineva filmi promomine kogub hoogu - ajakirja Entertainment Weekly esikaanel poseerivad peaosatäitjad Jamie Dornan ja Dakota Johnson, kes paistavad olevat juba karakteris.

«Mul oli kerge hirm,» tunnistas 31-aastane Dornan, et võttis rolli vastu mõningate kõhklustega. «Kuid eelkõige olin kuramuse põnevil!»

Mehe sõnul ei pelga ta seksistseenide filmimist karvavõrdki: «Ma olen üsna paljunäinud kutt. Kasvasin üles väga liberaalses keskkonnas. See ei tähenda, et meil oli seksituba, kuid raamatus kirjeldatud seks ei šokeeri mind.»

24-aastane Johnson tundis enda paljastamise pärast aga rohkem muret.

«Loomulikult tahan alasti olles hea välja näha,» ütles näitlejanna, kes hiljuti rolli tarvis juuksed tumedaks värvis. «Nüüd mõistan täielikult, miks inimesed trenni teevad - sest see tekitab pagana hea tunde!»

«Viiskümmend halli varjundit», mis algselt pidi kinodesse jõudma tuleva aasta augustis, esilinastub 2015. aasta valentinipäeval.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles