Perekonverentsil väärtustatakse häid suhteid

Karin Klaus
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Perekond.
Perekond. Foto: SCANPIX

Laupäeval 9.30–16.30 toimub Pärnu noortekeskuses IN (Noorteväljak 2) pereelule pühendatud konverents, mille korraldab Eesti evangeeliumi kristlaste ja baptistide koguduste liit, tasuta üritusele on oodatud kõik harmoonilist pereelu ja häid suhteid väärtustavad inimesed.


Kell 10.15 räägivad Allan ja Talvi Helde meeste ja naiste hirmudest, kell 11.10 Matti ja Velli Hollmann abielu pöördepunktidest. Kell 12.15 algab Rüütli tänavalt papa Jannseni kuju eest rongkäik “Isa lükkab käru”. Osalema kutsutakse isasid lapsekärudega, suuremaid lapsi jalgratastel ning emasid-vanaemasid kaasa elama.

Kell 14 jätkuvad noortekeskuses seminarid. Teemadeks on aja planeerimine perekonnas, mehelikkus, lastekasvatus, mehe ja naise suhted ning armastuse väljendamine. Lektoriteks on oma ala tundjad, vaimulikud, nõustajad, kes iga päev lahendavad pere- ja suhteprobleeme.

Korraldaja Kairi Tõkke sõnutsi tasub konverentsile tulla, kuna suhted on elus kõige olulisemad ja nende nimel tasub vaeva näha.

“Praegusel ajal on väga palju lahutusi,” tõdes Tõkke. “Probleeme ei tohiks lasta suureks kasvada, vaid tegelda nendega varakult. Ootame konverentsile nii pereinimesi kui noori, kel oma pere loomine veel ees seisab.”

Kohapeal on organiseeritud lastehoid hinnaga 15 krooni tund. MTÜ Valgus Linnas pakub kõigile last ootavatele emadele beebirõivaid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles