Selgeltnägijad heitsid valgust Eesti müstilisemale liiklussurmale

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ilona Kaldre
Ilona Kaldre Foto: TV3

Seekordses TV3 saates «Appi tuleb selgeltnägija» püüdsid lugusid lahendada selgeltnägijad Ilona Kaldre ja Deniss Holodnitski. 

Saate esimeseks looks oli kahekümne aasta eest maanteel toimunud salapärane õnnetus. Iisaku lähedal asuvalt maanteelt leiti avarii teinud auto osi ning kohaliku mehe Reinu kell, müts ja saapad.

Politsei ei suutnud aga õnnetuse põhjustajat ega ka Reinu ennast leida. Alles kümme päeva hiljem avastati surnud Reinu kummalises seisukorras laip 60 kilomeetrit õnnetuskohast eemal.  

Reinu lesel Maarikal on palju kahtlusi ja küsimusi. Kuidas teadsid politseinikud tulla just tema juurde, kui nad leidsid Reinu kella? Miks oli mees kümme päeva kadunud ja mis sel ajal toimus?

Selgeltnägijate külaskäik Reinu hauale suuri paljastusi ei toonud. Seejärel suundusid nad õnnetuspaigale, kus samuti suurt ei selgunud. Maarika kutsus selgeltnägijad oma koju, kus nad said rahulikumalt mõelda.

Seal jõudis Ilona kiiresti asja tuumani. Ta pakkus, et mehel oli kehaosa puudu. See oli tõsi - õnnetuspaigast 60 kilomeetri kauguselt leitud Reinu laibal puudus üks jalg. Jalga pole leitud tänaseni.

Selgeltnägijad ei saanud läbi Reinu näha ka õnnetuse asjaolusid, sest talle olevat sõidetud otsa selja tagant. Mees lihtsalt ei näinud ega saanud aru, mis juhtus ja kes talle otsa sõitis. Selgeltnägijad ütlesid ausalt, et nad ei oska selle juhtumi kohta rohkem rääkida.

Ilona tajus aga kohe alguses, et Maarika südant vaevab veel üks küsimus. Rein polnud kordagi nende abielu jooksul talle öelnud, et ta armastab teda. Maarika muretses, kas tõesti abiellus temast üheksa aastat vanem elumees temaga raseduse pärast. Ilona kinnitas, et Rein armastas teda, kuid ei osanud seda sõnadega väljendada.

Vaata TV3 saadet allpool:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles