Kathy Hilton: võib-olla olin Parisega liiga range

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kathy Hilton
Kathy Hilton Foto: Reuters

Paris Hiltoni ema, Kathy Hilton, arutles hiljutises intervjuus selle üle, kas ta ehk tütre kasvatamisel liiga karmikäeline pole olnud, vahendab contactmusic.com.

«Kui Paris meie käsku ei täitnud, võtsime me kõigepealt ära ta mobiiltelefoni – see on praktiliselt ta kogu elu. Teisel korral lülitati see umbes kuuks ajaks välja. Emad jäävad emadeks, nad on tüütud. Võib-olla olin ma Parisega liiga range,» ütles Kathy Hilton.

«Ta oli nipsakas, aga mitte kunagi ära hellitatud, nagu tihti kirjutatakse. Me pole nende väidete pärast kedagi kohtusse kaevanud ja nüüd on see müüt ainult kasvanud ja kasvanud,» lisas naine.

«Ma olen väga range. Ma helistan tihti oma tütrele ja ütlen: «Aitab küll, lõpeta. Ma ei taha rohkem selliseid asju kuulda. Parem püsi kodus.». Muidu ma muretsen, sellepärast ma näägutangi, samamoodi nagu kõik teised emad,» ütles Hilton, kes pelgab, et Paris ei saa töökohustuste tõttu võimalust elu täiel rinnal nautida.

«Paris töötab nii palju. Ma ütlen alati: «Paris, sa pead nüüd hetkeks peatuma ja elu nautima.».»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles