Seksikad Pin-Up postrikaunitarid lõid seelikute lehvides laineid ööklubis Teater

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

8.novembril viis klubi Teater pidulised ajas tagasi ja tõi eriti nostalgilise Pin-Up peo külastajateni.

Pin-Up on pidu kus nii muusika kui peo atmosfäär viib meid ajas tagasi ning oma ajastu seksisümbolid ja postrikaunitarid püüavad pilke seksikate ja vallatute seelikutega.

Sel korral toodi Teatri kaunitarid kohale helesinise Buick Super Rivieraga Classic Renti poolt.

Nostalgiline pidu oli niivõrd populaarne, sest järjekord ulatus mitmetesse kümnetesse meetritesse ja uudistajad soovisid ülekõige peole pääseda.

Lisaks pidutseti veel eriti pööraselt ja tabudest vabalt klubis Taboo, kus vene dändi Onegin kostitas kõiki ehtsa vene peoga, kus laualt ei puudunud laudlina koos kraami kange ja sakuskaga.

Pildimateriali Taboo pidudest ei ole, sest kaamerasilmale jääb toimunu teadmatuse varju, mis laseb Taboo pidutsejatel privaatselt ja meeletult vähemalt kuni kella 7-ni hommikul pidutseda.

Järgmine Pin-Up juba detsembris, kuid tuleval nädalavahetusel avab Klubi Teater KAKS uut üritustesarja!

Sellel reedel, 15.novembril toimub uhiuue üritustesarja Buddha Lounge avaüritus, pakkudes midagi kõigile oma Yin ja Yangi rahuldamiseks.

Kuid laupäeval, 16.novembril oodatakse külalisi vallatule üritustesarja Erotic Cinema avapeole, kus kuumad kehad ja kostüümid jätavad minimaalse ruumi fantaasiale.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles