Elu24 fotokonkurss: PILDISTA VALGUST!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Volbriõhtu valgus- ja tuleshow Tartus
Volbriõhtu valgus- ja tuleshow Tartus Foto: Muumi

24. novembrist 1. detsembrini 2013 löövad Tallinna südalinnas särama kümned valgustusinstallatsioonid ning toimub hulgaliselt näitusi ja töötubasid – rahvusvaheliste ja kodumaiste professionaalide koostöös näeb ilmavalgust Tallinna I Valgusbiennaal.

Seoses sellega kuulutab Elu24 koostöös Tallinna I Valgusbiennaaliga välja fotokonkursi - PILDISTA VALGUST!

Tehke oma kaamera või miks mitte ka mobiiliga pilte valgusest tänaval, looduses või kodus ja saatke need Elu24 toimetusele.

Selleks võib olla nii päike, nukralt särisev tänavalamp, tuleleek kaminas, võbelev küünlaleek aknal, lõke, valgusvitriin, kirikute või ehitiste fassaadivalgustus, linnamüüride või tornide valgustus, jõuluvalgustus, ilutulestik või miks mitte kas või tuledesäras Metro Plaza või H&M-i fassaad.

Vahvamad tööd saavad auhinna!

Elu24 koostöös Tallinna I Valgusbiennaaliga kingib parimatele töödele pääsmed biennaali lõpugaalale, mis toimub 29. novembril Heliose kinos.

Peaauhinnaks on aga valgusteraapia lamp Innolux Rondo, mida pimedal ajal on lauanurgal kindlasti hädasti vaja.

Taolised kallid, aga tervistavad lambid lähevad muuseas biennaali eel kasutusse ka Viru Keskuse aatriumis asuvasse kohvikusse, kus saab nendega ka lähemalt tutvuda.

Saatke oma pilt toimetus@elu24.ee, märksõnaks VALGUS. Kindlasti lisa ka oma kontaktid, et saaksime Sinuga võidu korral ühendust võtta.

Kaunimad pildid lähevad üles ka Postimees-online`i lehele.

Tallinna Valgusbienaalil toimuvaga saab lähemalt tutvuda SIIN

Tallinna Valgusbiennaal 2013 from Valgusbiennaal on Vimeo.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles