Dave Benton asub detsembris oma 10. jõulutuurile

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Dave Benton
Dave Benton Foto: Marina Puškar

Dave Benton koos Meero Muusiku tütarlastekooriga alustab oma selle aasta jõulutuuri 7. detsembril Tallinna Oleviste kirikus.

Tegemist on armastatud ja hinnatud laulja 10-nda jõulutuuriga, mis on omamoodi teetähiseks Bentoni muusiku teel.

Advendiaja kontsertsari toimub 7. - 23. detsembrini ja jõuab selle aja jooksul kokku kaheksasse Eesti linna.

Üheksa kontserdiga tuuri raames tuleb esitamisele nii jõululaule kui ka jõuludega seotud muusikat ning samuti lugusid Dave Bentoni novembris ilmuvalt uhiuuelt jõuluplaadilt.

Dave Bentonit ja Meero Muusikut saadab tuuril parimatest Eesti muusikutest koosnev live-band.

Dave Bentoni sõnul on ta südamest rõõmus, et Eesti inimesed ikka ja jälle tema jõulukontsertidele tulevad, soovides tunda tõelist jõulutunnet.

«Positiivne tagasiside ja hea vastuvõtt kõigil varasematel aastatel inspireerib mind seda traditsiooni kindlasti ka edaspidi jätkama,» märgib Benton.

Jõulutuur algab 7. detsembril Tallinna Oleviste kirikust, läbib Eesti erinevad paigad ning lõpeb taas Tallinnas, 23. detsembril Kaarli kirikus. Kontserdi algusaeg on kõikjal kell 19:00.

Kontserdid toimuvad: 7.12 Tallinna Oleviste kirik, 08.12 Rapla Maarja-Magdaleena kirik, 13.12 Pärnu Eliisabeti kirik, 14.12 Haapsalu Toomkirik, 15.12 Viljandi Pauluse kirik, 19.12 Tori Püha Jüri kirik, 21.12 Rakvere Kolmainu kirik, 22.12 Tartu Peetri kirik ja 23.12 Tallinna Kaarli kirik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles