Positivesi uue loo «1234» singel jõudis täna müüki

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Positivesi uus lugu tuli müüki
Positivesi uus lugu tuli müüki Foto: positivesmusic.com

Positivesi uue loo «1234» singel jõudis täna müüki interneti muusikapoodidesse nagu Beatnet ja Muusika24 ning nüüdsest on võimalik antud lugu ka endale soetada.  Loo väljastajaks on 3mwr Productions. Singel jõudis müüki nii inglise kui ka vene keeles, et jõuda rohkemate muusikasõprade lemmiklugude hulka.

Uue loo «1234»  raames tegi Positives koostööd vene räppar Dzhamiga, kelle kodanikunimi on Kirill Lupinos Igorevich. Dzham on hip-hop ürituste organiseerija ja ka antud muusikastiili promootor. Dzham alustas oma karjääri 2005. aastal kui temast sai kollektiivi «Хищная паства» üks loojatest. Antud kollektiivi koosseisus kirjutas ta ka lugusid oma kodustuudis ning mõned neist jõudsid erinevatele populaarsetele räpmuusika kogumikele. Esimene album ilmus ilmus Dzhamil 2006 aastal ja kandis nime «Город порока» ning 2007. aastal ilmus juba teine «Настоящий хищник».  Selle aasta märtsis ilmus esimene ingliskeelne debüütsingel koostöös legendaarse UK räppari Swayga ning mis kannab pealkirja «Red Handed». Dzham on teinud paljudest oma lugudest klubidele tantsuversioone, mis on saanud Venemaal tantsumuusika raadiotes suure toetuse ning lood on ilmunud ka erinevatel tantsumuusika kogumikel.

Positives on Tartu DJ-dest ja produtsentidest koosnev tantsumuusika projekt, mille liikmeteks on Ahto Kalda, Tarmo Sikk ja Vahur Kollom. Projekt sai alguse 2008. aasta septembris, kui alustati koos looga «Sunset», mis ilmus Eestis märtsis 2009. Juulis 2009 ilmus lugu «Crazy Pam». Crazy Pam oli Power Hit Radio tabelites nii Eestis kui Leedus ja Eesti Tantsumuusika Top40 2009 lõpetas aga kohal number 12. Ka käesoleval hetkel võib Crazy Pam-i leida Power Hit Radio enim soovitud lugude tabelist. Loole tegid Positives ja VJ Tony ka video, mis ilmus Mixmash UK novembri ja detsembri kogumikel. Käesoleval hetkel mängivad Crazy Pam-i lisaks Eesti raadiojaamadele ka Kanada ja USA veebiraadiod ning video on eetris Kanada bpm:tv-s. Youtube-s on lugu kuulatud kokku juba üle 160 000 korra, mis on ühe Eesti loo kohta juba väga hea saavutus. Crazy Pam oli kolm nädalat Kanadas djfm.ca Top 20-s (http://djfm.ca/?p=1014 ).

Lisaks omaloomingule tegi Positives eelmisel aastal ka remikse. Fr David Taxi (Positives Remix) ilmus videona Mixmash UK kogumikul ja USA-s väljastataval Screenplay DVD kogumikul. Samuti tegi Positives remiksi Bth loole «Last Christmas». Legendaarse Wham-i loo uusversioon ilmus enne jõule videona Mixmash UK ning Rockamericamusic DVD kogumikel. Samuti ilmus audioversioon antud remiksist USA, Austraalia ja Jaapani jõulukogumikel. Lisaks välisartistidele tehti remikse ka kodumaistele tegijatele nagu Ithaka Maria ja DJ Whirl. DJ Whirl feat. Mari-Liis Illusioon (Positives Remix) ilmub peagi.

Positives on nüüdsest ka Facebookis!

Lisainfot Positivesi kohta on võimalik lugeda Positivesi kodulehelt ning Dzhami kohta siit.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles