Pisarad ja surmahirm: modellisaatest lahkus Gerttu

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gerttu
Gerttu Foto: Egert Kamenik

Seekordses Kanal 2 saates «Eesti tippmodell» pidi koju minema Gerttu. Pilte fotosessioonist näed siit.

Esmalt viis piltnik ja sukeldumisinstruktor Egert Kamenik tüdrukud Rummu karjääri sukelduma. Esimesena läks vee alla Grete, kelle hädaldamisele fotograaf viltu vaatas.

Kristiina-Liisal tekkis kerge paanikahetk, kuid ta kogus end ja poseeris väga elegantselt. Monika ja Sandra kartsid väga, et nad upuvad ära. Monika ei saanudki oma hirmust üle ning Sandra oli veest välja tulles lausa paanikas ning valas suuri hirmupisaraid. Gerttu kauples fotograafiga päris palju, kuid Arni nautis vee all olekut täielikult.

Kõige traumaatilisem oli kogemus Kristine jaoks. «Mu ema oli mind oodates üheksandat kuud rase, kui ta oleks äärepealt uppunud. Tänu erkkollasele trikoole isa märkas teda ja päästis ta,» seletas Kristine. «Mul oli väga hirmus. Mul tekkis paanika ja aju lülitus välja.»

Fotosessioonile järgnenud ööl nägid mitmed tüdrukud kohutavaid unenägusid ega suutnud magada.

Järgmiseks pandi modellihakatised skulptor Tauno Kangro ateljees figuure voolima. Modelliks oli Aleksei! «Mul oli nii hea meel teda näha!» ei suutnud Arni oma tundeid vaka all hoida.

Modellid viidi balletitundi, kus selgus, et neiud on jahmatavalt viletsas kehalises vormis. Siis pidid nad balletitunnis õpitut poe vaateaknal möödakäijate silme all demonstreerima - kilest kleitides, kõrgetel kontsadel ja kingakarbid käes.

Saate žüriis oli sel korral lisaks Volkmannile, Väljaotsale ja Eesmaale ka moedisainer Kätlin Kikkas. Sel korral heitsid kohtunikud tüdrukutele ette nende diivatsevat käitumist võtteplatsil, toitumisharjumusi ja vähest pingutamist.

Kohtunike hinnangul tegi parima pildi Kristine, kes võitis ka poseerimisvõistluse. Järgnesid Arni, Olga, Kairi, Monika, Kristiina-Liisa ja Sandra. Grete ja Gerttu saavutust hinnati nõrgimaks. Koju pidi minema Gerttu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles