Uriah Heep esineb täna Narva motofestivalil

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Uriah Heep esineb suvel Narvas.
Uriah Heep esineb suvel Narvas. Foto: uriah-heep.com

Tänavu kolmandat korda toimuva festivali "Narva Bike" külastajate vahel läheb loosi unikaalne mootorratas ja festivali peaesineja on legendaarne Uriah Heep.


Tänavu 16.-18. juulil Narva linnuse territooriumil toimuval rahvusvahelisel mootorrattafestivalil "Narva Bike 2010" esineb 20 rokkgruppi Eestist, Venemaalt, Ukrainast, Suurbritanniast ja Soomest. Peaesineja on laupäeval esinev Uriah Heep.

Loomulikult oodatakse festivali ajaks Narva ligi tuhandet mootorratturit. Linnas näeb nii motoparaadi, mootorrattanäitust kui motokaskadööre.

Üks õnnelik külastaja lahkub festivalilt aga unikaalse mootorrattaga, mille on spetsiaalselt selle ürituse jaoks ehitanud maailmakuulus mootorrataste ehitaja Johnny Pag.

Korraldajate teatel on Pag ehitanud mootoratta spetsiaalselt Narva ürituse jaoks. Pag loosib oma tsikli välja ise. Selle jaoks toob ta kaasa spetsiaalse kahuri, millest ta hakkab õhku tulistama oma T-särke (100 tk). Ühele T-särgile on kinnitatud Johnny Pagi kuldkaart. Õnneseen, kes püüab kinni selle T-särgi, saabki Johnny ehitatud tsikli omanikuks.

Lisaks toimub kolme päeva jooksul retrotehnika paraad, vahu-show, tuningshow, tule-show ja bike-konkursid, sealhulgas "Miss Narva Bike 2010" konkurss.

Festivali pääsmed on saadaval Piletilevi müügikohtades üle Eesti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles