Sven Lõhmus: artisti eluiga sõltub temast endast

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sven Lõhmus
Sven Lõhmus Foto: Postimees.ee

Muusikaprodutsent ja diskor Sven Lõhmus, kelle käe all on paljud Eesti popartistid kuulsaks saanud, tunnistas, et artisti eluiga sõltub eelkõige muusikust endast, kui väga ta ise soovib olla keegi.

«Tihti artistid ise väsivad ära, teevad ise valesid otsuseid või ütlevad, et nad enam ei viitsi esinema minna või mõnda asja teha. Juba see näitab, et midagi on valesti,» rääkis Lõhmus ETV saates «Tähelaev».

Sven rääkis ka, et tal on kahju, et ta on meesartistidega vähem kokku puutunud kui naislauljatega. Ilmselt on sellest, et naisartiste on Eestis rohkem ja nad on ka julgemad.

Lisaks rääkis ta, et kõikidel tema artistidel on olnud üks positiivne joon -  nad ise on tahtnud kuskile jõuda, olla keegi.

«Sa teadsid täpselt, et tahad end popmuusikas või meedias kehtestada. Selleks tuleb kompromisse teha eraelu ja muude asjade kõrvalt»" rääkis Sven Lõhmus Piret Järvisele, kes saadet juhtis.

Lisaks selgitas Lõhmus, et produtsenditöö ei ole väga lihtne, sest see on natukene ka psühholoogitöö, mida tuleb iga päev teha.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles