Algas PÖFFi piletite eelmüük, lisaks kutsutakse moehuvilised Moekinno

Meisi Volt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
“Winny Puhh – maailma veidraim bänd”
“Winny Puhh – maailma veidraim bänd” Foto: promo

Pimedate Ööde filmifestival pakub ka sel aastal eraldi programmi moehuvilistele ning seda juba seitsmendat aastat järjest. 20.-26. novembrini kinos Sõprus toimuv eriprogramm Moekino toob vaatajateni seitse värsket ja värvikat moedokumentaali.

Filmide peategelasteks on seekord endine ajakirja Vogue Pariis peatoimetaja Carine Roitfeld (“Mademoiselle C”), soengumeister Vidal Sassoon (“Vidal Sassoon – mees, kes muutis kääridega maailma”), kuulus fotograaf Bert Stern (“Bert Stern: originaalne hull”), moelooja Vivienne Westwood (“Vivienne Westwood: tee seda ise!”), kodumaine bänd Winny Puhh (“Winny Puhh – maailma veidraim bänd”), New Yorgi kaubamaja Bergdorf Goodman (“Bergdorfi moeresidents”) ning revolutsioon moelaval (“Versailles 73: revolutsioon moelaval”).

Filmide esimesi seansse juhatavad sisse kohalikud moevaldkonnas tegutsevad isikud.

Kõik filmid on ingliskeelsed või ingliskeelsete subtriitritega.

Moekino partneriks on Rahva Raamatu kauplus, kellega koostöös soovitatakse vaatajatele ka filmidega haakuvaid moeraamatuid – soovitused on trükitud Moekino kataloogi ning vastav väljapanek on Moekino nädalal Rahva Raamatu Viru Keskuse kaupluses.

Lisaks saavad huvilised enne õhtuseid moefilmiseansse lasta endale kinosaalis teha lihtsamaid iluprotseduure, mida pakuvad The Body Shop ilukonsultandid.

PÖFFi on sel korral moes ka kohalike moedisainerite kaudu – PÖFFi meeskonna särke kaunistab Marin Silla loodud hundinägu ning festivali vabatahtlikud kannavad Jaana Varkki disainitud põllesid.

PÖFFi kava on avalik ning piletimüük algab täna, 8. novembril. Täpsem info PÖFFi kodulehelt.

PÖFFi Moekino eriprogrammi esitleja on Viru Keskus, sponsor Pariisi Vesi, partnerid Masah (Marin Sild), Varkki (Jaana Varkki), Rahva Raamat ja The Body Shop.

Moekino visuaali autoriks on tuntud graafiline disainer Helene Vetik.

Järjekorras juba 17. PÖFF toob üheskoos alafestivalidega vaatajate ette 255 täispikka filmi 70 eri riigist. Festivali fookuses on rahvusvahelise filmimaailma jaoks eksootiline Armeenia film oma noorte ja lootustandvate tähtedega ja Kanada kino. PÖFFil tuleb näitamisele ka 24 võõrkeelse Oscari auhinnale kandideerivat filmi ning rohkelt Euroopa festivalidel tähelepanu pälvinud linateoseid.

PÖFFi põhiprogrammi pileteid saab endale soetada PÖFFi info- ja piletikeskustes Tallinnas Solarise keskuses ja Coca-Cola Plazas, Tartu Kaubamajas ning kõikides Piletilevi müügikohtades üle Eesti ja internetis aadressil www.piletilevi.ee.

PÖFFi passe ja alafestivalide pileteid saab endale soetada juba alates 5. novembrist.

Põhjamaade suurim filmisündmus, Tallinna Pimedate Ööde Filmifestival toimub 15. novembrist 1. detsembrini.

Vaata ka kiiret ja ülevaatlikut programmi tutvustust!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles