Muusikasari peab juubelit

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Aidakvaarium» ootab sõpru 8. mail pärimusmuusika aita, et panna koos DJ Critikaliga hooajale punkt.
«Aidakvaarium» ootab sõpru 8. mail pärimusmuusika aita, et panna koos DJ Critikaliga hooajale punkt. Foto: Artur Sadovski

Maailmamuusikahõnguline tantsumuusikasari «Aidakvaarium» ootab kõiki oma sõpru laupäeval, 8. mail kümnendat korda Viljandi pärimusmuusika aita, et panna koos DJ Critikaliga hooajale punkt.


Sarja eestvedaja Harlet Orasmaa nimetas «Aidakvaariumi» teist hooaega mitmekesiseks.



«Oleme Viljandisse toonud hulga häid plaadikeerutajaid, kelle muusikavalikusse on kuulunud eri maailmanurkadest ja maitsetest mõjutatud rütmid,» rääkis ta.



Hooaja viimane, järjekorras kümnes «Aidakvaarium» on asjakohaselt juubelihõnguline. Sel puhul astub pulti eesti teenekamaid plaadikeerutajaid DJ Critikal, kes esitleb oma uusimat projekti «Bert on Beats».



«Spetsiaalselt meie sünnipäevapeoks on ta kokku pannud meeskonna, kus koos temaga astuvad lavale kaks trummarit ja Euroopas ringi tuuritav suure lavakogemusega MC Coppa Saksamaalt,» lisas Orasmaa.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles