Dimi unistuste printsessiks sai Maarja

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Telesarja «Unistuste printsess» viimases osas jõudis Dimi selgusele oma tunnetes ja tegi otsuse, mis murdis ühe neiu südame.

Dimi näitas tüdrukutele Belgias, millest tema elu koosneb - tööst. Tema firma teeb Belgia kõige luksuslikumaid mullivanne ning Dimi rääkis, kuidas ühemehefirmast sai 280 töötajaga ettevõte.

Aeg oli tüdrukud viimast korda välja kutsuda ning esimesena sai kohtingule Kristel.

Imelisel gondlisõidul üritas Dimi selgusele jõuda, kas ta tunneb Kristeli vastu sõprust või midagi enamat. See, et nad pidid noorena varakult iseseisvalt hakkama saama, ühendas neid.

Kristelil olid Dimi vastu tugevad tunded ning ta oli neist rääkides hirmul. Kristel tundus Dimile millegipärast külmana. Kristel tunnistas, et oleks valmis Dimiga abielluma, kuid sellegipoolest arvas mees, et Kristel ei nutaks, kui ta Maarja valiks.

Tüdrukud kohtusid Dimi venna ja sõpradega ning Maarja tundis end ebamugavalt, sest nood eelistasid Kristelit.

Dimi viis Maarja viimasele kohtingule Belgia glamuurseimasse restorani. Dimi muretses, kas 19-aastane Maarja ehk tema jaoks liiga noor ole. Dimi kinkis neiule uhked kõrvarõngad ning teda pani imestama, miks Maarja nii tõsine on.

Dimi valis Maarja, sest talle tundus, et Kristel meeldib talle rohkem kui tema Kristelile.

«Selline tunne, nagu keegi oleks südame välja rebinud. Asi läks tõesti mängust kaugemale ja ma tõesti ei tahtnud seda,» tunnistas Kristel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles