Kodumaise elektroonika tippartist Kali Briis sai valmis uue albumi «Say Whaat?»

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kali Briis
Kali Briis Foto: youtube.com

Kodumaise elektroonilise popi tippu kuuluv Paide electro-soul'i artist Kali Briis on saanud värskelt valmis oma neljanda albumi «Say Whaat?».

Ilmeksimatult äratuntava helikäsitlusega Kali Briisi liider Alan Olonen on aastate jooksul treinud hiphopi, electro, soul'i ja r'n'b kõladest uudse kokteili, mis on suutnud end eemale hoida kolkalikest kõladest ja saavutanud eripärase, universaalse helimaailma.

Käesolev album liigub lineaarselt blues-popi radadelt funkiva elektroonika ja kosmiliste duettideni, kummardades läbivalt nii ulmemaailma, kui ka kõikemõjutava naissoo poole.

Intriig ja autsaideri seisus on alati Kali Briisi fenomeni üleval hoidnud - album «Say Whaat?» on Alani seniste taotluste ja võimete tipphetk.

Head kuulamist ja levitamist igasse kaarde! Plaadi väljaandja on eestimaise, uudse popi eestvedaja, plaadifirma Eesti Pops.

Kali Briisi album «Say Whaat?» on eelkuulatav Rada7 keskkonnas ainult neljapäeval, 7. novembril ja plaat on esmakordselt müügil 9. novembril, plaadi esitluspeol Tallinnas, kohvikus Sinilind.

Üles astub ka väe-popi kollektiiv 3Pead ja plaatidel hoiavad meeleolu Eesti Popsi DJ'd Tero ja Murd.

Uksed avatakse 22.00, pilet enne keskööd 5€, hiljem 6€.

Värske album on soodushinnaga müügil kohapeal ja pühapäeval, 10. novembril, plaadipoes Biit.

Plaadiesitluse pidu Facebookis.

Kuula albumit SIIT.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles