Presidendi kantselei kinnitab: Evelin Ilves ei ole lapseootel

Elu24
, moe-ja ilutoimetus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
SAKALA01:OLUSTVERE : VILJANDI, EESTI, 14APR10
Olustvere magasiait lõhnab äsja küpsetatud leiva järele.Pildil  üritust austas kohalviibimisega Eesti koolileiva projekti patroon Evelin Ilves, kui hästi lõhnab ahjusoe leib. AVALDATUD pilt !
pk/ Foto PEETER KÜMMEL/ SAKALA
SAKALA01:OLUSTVERE : VILJANDI, EESTI, 14APR10 Olustvere magasiait lõhnab äsja küpsetatud leiva järele.Pildil üritust austas kohalviibimisega Eesti koolileiva projekti patroon Evelin Ilves, kui hästi lõhnab ahjusoe leib. AVALDATUD pilt ! pk/ Foto PEETER KÜMMEL/ SAKALA Foto: PEETER KÜMMEL/SAKALA

Elu24 ilu-ja moetoimetusse on viimasel ajal tulnud hulgaliselt vihjeid ja küsimusi ühel väga delikaatsel teemal. Nimelt, ega presidendiproua Evelin Ilves järsku lapseootel ole? Presidendi kantselei kummutab sellised arvamused.

Ene: Vaatasin meie esileedi pilte Soome presidendiga kohtumistelt ja mulle torkas silma, nagu oleks Evelin veidike sedapsi ehk siis nagu hakkaks talle varsti toonekurg külla tulema. Eriti torkas see silma, kui proual oli see roosa ruutudega kleit seljas. Vaadake ja uurige ise edasi.

Marika: Evelin Ilves on kindlalt rase. Eriti oli seda näha kohtumisel Aserbaidžaani presidendiga, kui ta sellist imelikku valget laia keepi kandis. 

Vaiko: Kas ma olen ainukesena pime või näen topelt, aga minu arust on meie rulluisusportlane rase!

Maia K.: Miks Evelin Ilves hoiab oma käsi iga pildi peal nii imelikult, nagu kaitseks kõhtu, kas ta ootab beebit? See oleks küll armas, nii emadepäeva eel või mis? 

G.V.: Evelin Ilves kannab viimasel ajal selliseid imelikke hõlste. Ootab last vist...

Elu24 otsustas spekulatsioonidele lõpu teha ning tegi 4. mail, 2010 ametliku järelepärimise presidendi kantseleile seoses presidendiproua Evelin Ilvese võimaliku rasedusega. 

Vastus oli kiire ja lakooniline: «See väide ei vasta tõele. Kristel Peterson, presidendi kantseleist.» 

Vaadake ka teie armsad Elu24 lugejad meie esileedist viimasel ajal tehtud pilte.

Mida teie arvate?


Kommentaarid
Copy
Tagasi üles