Malcolm Lincoln tegi presidentidele üllatusesinemise

Hendrik Alla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eile õhtul andis Eesti Laulu võitnud popgrupp Malcolm Lincoln Eesti ja Soome Vabariigi presidentidele eksklusiivse üllatusesinemise.


Pärast riikliku õhtusöögi lõppu esitas Malcolm Lincoln «magustoiduks» president Toomas Hendrik Ilvesele ja Soome Vabariigi president Tarja Halonenile ning nende kaaslastele kolm laulu oma varsti ilmuvalt albumilt «Loaded with Zoul».

Peale esimest lugu võttis president Ilves sõna ning kinnitas külalistele, et Eesti on hea muusika maa ning sel aastal esindab Eestit Eurovisiooni lauluvõistlusel väga hea muusika - Malcolm Lincoln lauluga «Siren». Peale esinemist läks president Toomas Hendrik Ilves esinejaid tervitama ja uuris, millist muusikat Malcolm Lincolni liikmed vabal ajal kuulavad.

Samuti mainis president Ilves, et avastas Malcolm Lincolni «Siren» loo enda jaoks juba enne Eesti Laulu võitu ja oli positiivselt üllatunud, et selline lugu eestlaste südamed võitis. Lõpetuseks andis president kaasa oma parimad sõnad mai lõpus Oslos toimuvale Eurovisiooni lauluvõistlusele.

Malcolm Lincolni energiline esitlus pani ka Soome Vabariigi presidendi Tarja Haloneni muusikataktis liikuma ja kaasa elama. Peale esinemist soovis Tarja Halonen bändi lauljale Robin Juhkentalile ja bassimängijale Madis Kubule edu ja lubas neile Eurovisiooni võistlusel kindlasti pöialt hoida. Kunstimuuseumist lahkudes kiitsid Soome presidendi kaaskondlased Malcolmi Lincolni esinemist ning ütlesid, et ootavad väga nende uut albumit.

Eelmisel nädalal maailma suurima plaadifirma Universal Musicuga eduka koostööleppe sõlminud Malcolm Lincolm esitleb oma debüütalbumit «Loaded with Zoul» juuni alguses. Poelettidele jõuab album Eurovisiooniks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles