Seksikad Night Chat`i kiisud kutsuvad Sind kohtingule!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kanal 11 Night Chati tibid ei oska sušit süüa!
Kanal 11 Night Chati tibid ei oska sušit süüa! Foto: Kanal2

Saate Night Chat`i (Kanal 11) seksikad tüdrukud korraldavad enneolematu kampaania. Nimelt lähevad kolm Night Chat`i saatejuhti kohtingule ühe saate vaatajaga. Kampaania kestab üks kuu.

Kõik soovijad saavad ennast kirja panna. Seda saab teha igal ööl, saate toimumise ajal, saates sõnumi sisuga «kohting» numbrile 15182 või helistades samale numbrile ehk siis Night Chat`i saatesse.

Kirja saavad panna ennast kõik soovijad, nii et pole vahet, kas oled mees või naine, ka vanus ei loe. Välja loositakse vaid üks õnnelik võitja.

Võitja ja Night Chat`i kolm saatejuhti Kee, Edith ja Viktoriya, lähevad nautima Cafe Mmuahi mõnusid.

«Cafe Mmuah kostitab meid ning teades selle koha väga häid omadusi võime kindlad olla, et õhtusöök on kindlasti meeldejääv. Kes teab milliseid üllatusi veel peale õhtusööki näeb, kuid miskit peab ka ju saladuseks jätma,» pajatab üks  saatejuhtidest, Kee Abel.

Kee, kust selline lustakas idee?

See idee sellist asja korraldada tuli minul endal. Kuna olen töötanud Night Chat`is juba üle aasta ning olen kokku puutunud igaöiselt mitmete inimestega, kes soovivad kohtuda meie saatejuhtidega. Siis mul tuligi mõte, et miks mitte.

Ja korraldasingi sellise kampaania. Kampaania on kestnud alles mõned päevad ja on olnud väga, väga edukas. Juba hetkel on meil loosikastis kirjas palju inimesi ning neid lisandub iga ööga aina rohkem ja rohkem. Paljud inimesed lisavad ennast ka mitu korda loosikasti, et võimalus võita oleks ikka suurem.

Mida ise taoliselt kohtingult ootate?

Meie jaoks on tegemist äärmiselt huvitava kampaaniaga. Kunagi ju ei tea, kes osutub võitjaks ja mis sellest kõigest saada võib. Võib-olla leiame endale suurepärase uue sõbra, võib-olla leiab aga keegi meist hoopis midagi enamat... Kuid eks me seda varsti näe.



Kes on need kurikuulsad Night Chat`i tüdrukud?

Kee Abel: Olen 21-aastane Kee. Olen tegelenud nelja aastasest peale näitlemise ja tantsimisega. Minu näitlemise õpetajateks on olnud väga nimekad inimesed. Näiteks: Elle Kull, Ivo Eensalu jne. Tänu sellele olen olnud ka seitse aastat näitlemise ja tantsimise õpetaja.

Selle ajaga lavastasin palju erinevaid etendusi, mida mängiti üle Eesti. Samuti sain  kätt proovida ka filminduses. Tegemist on siis Kaari Sillamaa Kaunite Kunstide Kooliga, kus olen õppinud näitlemist ja tantsimist ning kus olen olnud ka õpetaja seitse aastat.

Seal koolis tehakse igal suvel ühest etendusest täispikk film, mille esilinastused toimuvad kinos Sõprus. Nendes filmides olen mänginud nii väikseid rolle, kui ka peaosi ning olen olnud ka lavastaja. Operaatoriteks ning režissöörideks on neis filmides profesionaalsed televisioonis töötajad.

Televisioonis olen eelnevalt olnud, st siis enne Night Chat`i. Kunagi oli saade «Swing», mida näitas TV3. Seal olin koos Ott Ojamaa ja Margit Ennoga saatejuht.

Veel olen mänginud dokumentaal lühifilmis peaosa, prostituuti. Film kandis nime «Kehaturg». Ja seda on kajastanud ETV. Tegemist on väga tõsise teema ja probleemiga, mida film edastab. Mina olin filmis ainukene näitleja, kuid paljud kaadrid filmiti salaja ja ma mängisin «reaalselt» neid olukordi läbi, kaasosaliste enda teadmata.

Tants on minu elus väga olulisel kohal. Olen saanud erinevaid tunnustusi tantsu eest. Hetkel olen ma Club Angeli koreograaf. Mitmetes projektides on mind valitud ka suurepärase tantsijana koreograafi assistendiks, kelleks on siis Kristin Pukka, keda nimetatakse Jüri Naela paremaks käeks.

Minu kõige uuem töö on Club Von Überblingeni juhataja assistent ning mind võib kohata seal klubis ka baarileti taga. Juhataja assistendi töös on suur vastutus ja just selline organiseeriv elustiil mulle väga meeldib, nii et olen oma tööga väga rahul.

Night Chat`i sattusin ma täiesti juhuslikult. Nimelt korraldati saatejuhi otsingud koostöös Reporteriga. Nägin televiisoris reklaami. Tegelikult pole ma kunagi sellistest avalikest valimistest osa võtnud ja isegi ei olnud valimispäeval kindel, et kas ma ikka lähen sinna.

Paar tundi enne kohaloleku aega otsustasin, et ah, mis siis ikka, lähen vaatan. Muidugi ei uskunud, et selle valimise ümber nii suur meediakära tekib. Aga kõik sujus hästi ja mind valis Reporteri hääletuses publik võitjaks.

Edith Eller: Jaanuaris 2009 oli mu elus kõige raskema etappi lõpp. Sellest taastudes otsisin ma endale tegevust, mida edasi teha. Heade juhuste kokkulangevuse tõttu sain ma tuttavaks Night Chat`i produtsendiga. Tema nägi minus head suhtlejat ja ilusat tütarlast, kes sobiks tema loodud saatesse saatejuhiks.

Kaua ei läinud, kui ta pani mind juba proovile. Kuigi ma alguses pidin saadet ainult vaatama minema, siis ütles ülemus: «Edith, 10 min pärast hakkab proovisaade. Üks tütarlaps, kes pidi saadet juhtima ei julge seda teha, seega lähed sina!» Nii ma siis läksin, endal pidi süda rinnust välja hüppama.  Lõpuks läks ikkagi kõik hästi.

Vahel kutsun ma saatesse ka külalised. Kuna kutsutud külalised on mingil määral tuntud või koguni skandaalsed, siis huvitavad need inimesed ka Reporterit.

Nii teen ma nendega alati ka väikese tutvustava klipi. Kuna Kristina on nii lahe, siis ma naudin temaga koos saadete tegemist.  Nii me siis Kristinaga võtame saate külalised koos tangide vahele.

Vabal ajal ehk suviti sõidan oma seksika punase autoga ringi. Käin erinevates paikades, vabaõhu üritustel ja käin kindlasti ka rannas. Külmemal ajal olen ma hommikul koolis ja õhtul veedan aega sõpradega või õpin.


Viktoriya:
Olen 21-aastane ja Tallinnas elan aastast 2008, kui siia ülikooli tulin.
Night Chat`i sain ma tööle täiesti juhuslikult. Ühel õhtul töökuulutusi uurides jäi mulle silma üks, kus otsiti televisiooni saatejuhti. Saate nime ei olnud mainitud, kuid aimasin, et see võib Night Chat olla.

Niisiis helistasin antud numbril, et lisainfot saada ja mu aimdus osutuski tõeks. Saate produtsendiga pidasime pikad jutud telefonis maha ja ta palus mul endast pilte saata. Mõtlesin, et huvi pärast võiks ju proovida.

Kui sain pildid saadetud, helistas ta kohe tagasi ja ütles, et sooviks mind ekraanil näha. Esimest korda oli väike närv sees, aga teine saade läks juba päris hästi ja nii ma siis jäingi.

Kuna olen öösiti kaua üleval, siis olin ka väga hästi kursis saates toimuvaga. Nüüdseks olen öösiti rahva ees olnud juba pea pool aastat. Selle saate juhtimine on ideaalne öine tegevus inimesele, kes on niikuinii üleval ja kellele meeldib teistega suhelda, näiteks nagu mulle.

Vabal ajal ma hetkel millegi väga silmapaistvaga ei tegelegi, magan palju ja veedan aega kallite inimeste seltsis, kuid hobisid on mul olnud palju ja väga erinevaid: moeshowdel võistlemisest peastarvutamise ja ragby trennideni.

Võib-olla võistlen tulevikus veel hobikorras kardisõidus. Kõik on võimalik ja elus tuleb ju pidevalt ka midagi uut proovida. Võin julgelt väita, et töö Night Chati`s ongi justkui minu hobi, sest nagu enne mainisin meeldib mulle suhelda teiste inimestega ja selle saate tegemine on ka tõeliselt lõbus.

«Usun, et meie õhtusöök televaatajaga saab olema põnev, kuna kõik näevad meid, aga meie ei tea  inimestest, kes meid vaatavad eriti midagi, siis olekski tore kellegagi nendest lähemalt tutvuda,» arvab Kee.

Kiika kiisude pilte! 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles