Hiinlanna pani oma vaimupuudega poja ketti

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hiinlanna pani oma vaimupuudega poja ketti.
Hiinlanna pani oma vaimupuudega poja ketti. Foto: SCANPIX

Hiinlanna, kes ei suuda toime tulla oma vägivaldse ja vaimupuudega 14-aastase pojaga, on teda suure osa viimasest viiest aastast keti otsas hoidnud, kirjutas täna riigi meedia.


Poiss on pärast korduvaid vägivallatsemisi, mis algasid, kui ta oli üheksa-aastane, veetnud enamuse ajast Hiina idaosas Zhejiangi provintsis oma perekodu köögiukse külge aheldatuna, vahendas AFP Qianjiang Evening Newsi uudist.

«Teised emad, kui neil raha on, lähevad välja ja ostavad oma lapsele söömiseks häid asju,» selgitas ema, Duan Jinfeng ajalehele. «Kui mina raha saan, mõtlen ma ainult paksema keti ostmise peale.»

Kohalik külavalitsus üritab ajalehe teatel poissi võtta arvele vaimupuudega isikuna, et tagada riigipoolne hoolekanne, kuid seni pole jõupingutused vilja kandnud. Samuti pole kohalikud arstid suutnud perekonda aidata last ravida.

Ajaleht lisas, et kui poiss ketti pole aheldatud, võtab ema ta köie otsas kaasa teepõllule, kus ta töötab.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles