Superstaarisaate Janek Valgepea lubab uusi lugusid ning kiidab Elina Borni laeval töötamise heaks

Meisi Volt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Eesti otsib superstaari» teine finaalsaade
Janek Valgepea
«Eesti otsib superstaari» teine finaalsaade Janek Valgepea Foto: Jelena Rudi

Superstaarisaatest tuntuks saanud ja hetkel tagaplaanil olnud laulja Janek Valgepea lubab, et varsti on temalt tulemas ka uut muusikalist materjali. Lisaks räägib ta ka, kellele hoiab pöialt näosaates ja mida ta arvab sellest, et Elina Born läks laevale tööle.

Hiljuti laevamuusikuna töötava Elina Borniga kokku põrganud Janek Valgepea räägib, et Elina meenutas, kui vahva oli laval olla.

«Kuna õpin hetkel Tallinna Ülikoolis Itaalia keelt ja kultuuri ning lisaks ka saksa keelt, siis ülikooli kõrvalt on mul veidi aega, et teha ka tööd administraatorina samas hotellis, kus me superstaarisaate ajal kõik elasime,» räägib ta, kus Elinaga kohtus.

Janek oli tol hetkel esimest korda läbi pika aja nii õnnelik kedagi nägema, sest viimased kuud on tema jaoks olnud väga keerulised ja vahepeal koguni sisutud. Peale saadet hüppasid kaks muusikakoostöö pakkumist alt ning lisaks suurenesid ka kohustused koolis.

Elina aga innustas teda, et kindlasti peaks Janek laulmisega jätkama: «Janek, rumalake! Sul on jumala poolt antud liiga hea hääl, et oma aega administraatori ametile raisata.»

Nii sai Janek Valgepea taas motivatsiooni, et hakata uuesti muusikaga tegelema: «Mul ei ole kedagi, kes minuga muusikaliselt tegeleks, kuid vaatamata sellele salvestan novembri jooksul ise kahte lugu, millest ühe kirjutasin ise ja proovin ühele konkursile saata».

Elu24 hoiab pöialt, et see võiks olla Eesti Laul!

Lõpuks ütleb Janek, et ta igatseb lava ja energiat, mis sealt tuleb: «Ma tahan laulda ja seda ma jään tegema oma viimse hingetõmbeni!»

Artist arvab, et uut materjali võivad fännid oodata juba novembri lõpus või detsembri alguses.

Mida arvab aga Janek sellest, et Elina Born hakkas laevamuusikuks?

«See on väga tore ja ka hea kogemus, ta saab ju mitu korda seal laulda! Nautida seda, millega talle kõige rohkem meeldib tegeleda,» ütleb Janek Elu24-le.

Ise ta aga ilmselt sellele tööle ei läheks: «Ma ei tea kas ma kunagi võtaksin selle tööpakkumise vastu, kuid siiani on mulle seda pakutud 3 korda ning olen kõigil korral ära öelnud. Mul ei ole lihtsalt palju aega selleks.»

Elu24 küsimusele, kellele ta näosaates pöialt hoiab, vastab ta nii: «Kahjuks ma näosaadet ei vaata, aga kuna tunnen neist kõige paremini Kaire Vilgatsit, siis soovin talle edu!»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles