Vene dändi Onegin pidutseb järjekordselt luksuslikult Klubis Taboo

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Dändi Onegin esmakordselt Taboos koos Pin-Up kaunitaridega!
Dändi Onegin esmakordselt Taboos koos Pin-Up kaunitaridega! Foto: Maksim Toome

Möödunud kuul esmakordselt oma külalisi kostitanud vene dändi Onegin kutsub ka sel korral pidutsema tabudest vabalt ja rikkalikult.

Põline vene hingega pidu ootab juba 8.novembril Klubis Taboo. Tegemist on kohaga, kus mitte ükski tegu pole tabu ning pidutseda saab vähemalt kella 7-ni hommikul.

Puškinile omalik külluslik eluviis ootab külalisi, kui lauad kaetakse tsaariliku küllusega täidetud suupistetega ning kus kange märjuke ei lõpe voolamast ojadena enne peolt lahkumist.

Vene temperamendile annavad hoogu juurde saladuslikud Taboo diivad, hoolitsedes parima peomeeleolu eest. Öö tuleb unikaalne ja meeldejääv koos DJ Petersoni ja parimate vene hittidega.

Pidu on eksklusiivne ja valitud seltskonnale, kuhu Platinum kaardi omanikud saavad privileegse tasuta sissepääsu, kuid ehtsat vene dändit saavad külastada kõik soovijad 50€ eest.

Lisaks on piiratud koguses uhkeid laudu mis võimaldavad nautida Onegini pidu eriti külluslikult, sest laual on ootamas rohkelt kanget märjukest koos tsaarile vääriliste suupistetega.

Üritus Facebookis.

Elu24 loosib pileti kahele suursuguse vene dändi peole Onegin!

Kuidas võita? Saada aadressile toimetus@elu24.ee märksõnaga Onegin kiri, miks just Sina peaksid olema see, kes peole saab!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles