Vaata saadet! Ekraanile jõudsid Türgi armastussarja «Süütu süüdlane» esimesed osad

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Türgi armastussari “Süütu süüdlane”
Türgi armastussari “Süütu süüdlane” Foto: Kanal 2

Emotsionaalne Türgi draamasari «Süütu süüdlane» on kütkestav lugu noorest naisest Fatmagülist, keda saatus kohtleb täie karmuse ja ebaõiglusega. Vaid mõned nädalad enne pikisilmi oodatud pulmi tema au rüvetatakse ja ta maailm variseb kokku.

Õhtul, mil Fatmagül on oma kallima merele saatnud, ristub tema tee rikka ärimehe poja ning tema sõpradega.

Purjus ja narkouimas mehed ei suuda kaunitari nähes end talitseda ning sooritavad teo, mille tagajärjed jäävad neid kõiki igavesti saatma.

Üks neljast mehest - Kerim - oli liiga purjus, et toimunut mõista ja hommikul ärgates ei mäleta ta juhtunust midagi. Tema süda on murdumas, sest kõik väidavad, et just tema seisab selle kohutava teo taga.

Saatusel on aga Fatmagülile ja Kerimile varuks veel üks katsumus, mis toob ohvri ja väidetava süüdlase uuesti kokku...

«Süütu süüdlane» on üks läbi aegade edukamaid Türgi seriaale, mille rahvusvahelist menu saab võrrelda vaid «Tuhande ja ühe öö» ning «Sajandi armastusega» .

«Süütu süüdlane» on vallutanud juba mitmekümne riigi tele-ekraanid, sealhulgas Suurbritannia, Prantsusmaa, Venemaa, Kreeka, Horvaatia, jne.

Vaata saadet SIIT.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles