Teletop: TV3 sai kolmikvõidu

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Televiisor
Televiisor Foto: SCANPIX

Eelmise nädala etapil esines hiilgavalt pikalt autsaideri seisus olnud TV3, haarates kõik kolm tabeli medalikohta.


Arvatavalt võidutses «Laulud tähtedega» hääletus (252 tuhat vaataja), hõbeda sai «Laulud tähtedega» põhisaade (220 tuh) ning pronksile platseerus «Kättemaksukontor» (207 tuh).

Kanal 2 veteranvõistleja «Võsareporter» kogus 202 tuhat vaatajat ning suutis sellega eelmise etapi 6.-7. kohalt neljandaks tõusta, kuid medalikonkurentsis kaasa rääkimisest sellest ei piisanud. Viiendale kihutasid «Kelgukoerad» 193 tuhande jälgija ergutuskisa saatel.

Eelmise etapi hõbemedalit pudenes kuuendale kohale ETV kultusseriaal «Õnne 13» (178 tuh), millele järgnevad noorusliku energiaga Kanal 2 «Ühikarotid». Sellega on Kanal 2 kohad käesolevas tabelis loetud, vaid kolm võistlejat suutiski punktikohtadele sõita.

ETV «Pealnägijat» vaatas pealt 165 tuhat inimest, mis tagas kaheksanda koha. Üheksandale platseerus üllatusesineja, TV3 livrees «Kaua võib» 135 tuhande vaatajaga ning kümnendat hoiab ETV stabiilne ankrumees «Aktuaalne kaamera» (129 tuh).

Laulusaade on TV3 aktsiaid kõvasti tõstnud; me mäletame aegu, kui see võsitkond mitmetel etappidel ühtegi punktikohta ei saanud. Aga kahe nädala pärast saab laulusaate aeg otsa ja siis, võib arvata, võtavad vastased vahe tagasi. Möödunud nädala oli TV3le igatahes selle aasta edukaim, varem pole nad lausa nelja võistlejaga tabelisse pääsenud.

Senine superfavoriit Kanal 2 esineb üllatavalt tagasihoidlikult, ETV jälle tuntud stabiilsuses. Reportaaž koostati Emori uuringu andmete järgi. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles