Andero Ermel näitas, kuidas naisi niita, ja võitis saate

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Su nägu kõlab tuttavalt» viies saade, Andero Ermel
«Su nägu kõlab tuttavalt» viies saade, Andero Ermel Foto: TV3

«Su nägu kõlab tuttavalt» viiendas saates kehastas Andero Ermel James Blunti ja laulis lugu «You're Beautiful».

Andrus Vaarik naeris: «Ei, väga hea. Mulle see paroodia meeldis. See on arusaamatu, miks see lugu nii populaarne on, aga see toimib minu peal ka. Selle numbri ülesehitus oli väga hea, sest sa alguses jäljendasid teda pea perfektselt ja siis, kui sul need kraaksatused hakkasid juba sisse tulema ja sinu suhe sellesse laulu ilmnema, siis tõesti mõjusid nagu kott, kus on kassipojad, mida uputama hakatakse. Sellist häält tegid! See oli väga hea number, aitäh sulle, Andero.»

Olav Osolin ütles: «Meie tänane saade on noormeestele otsekui entsüklopeedia, kuidas naisi võita. Kõigepealt näitas meile Hoff ühe võimaluse, see on mootorratas, lokid, maskuliinsus... Teine võimalus on alati see, et sa oled õnnetu ja kurb. See niidab täpselt samamoodi, seal ei ole mingit vahet. See oli väga hea paroodia. See laul on ju iseenesest väga idiootlik ja see sõnum ka - et ma läksin metroosse, sa oled nii ilus ja ma nüüd hüppan kaljult alla. Sa tegid seda hiilgavalt, väänasid seda parasjagu üle. Mulle meeldis ka see, et improviseerisid seal, kui sul ei tulnud sõrmus ära. Tegelikult tean, et see sõrmus tuleb ära, sa enne võtsid. Selles mõttes seda numbrit ka arendanud käigu pealt. See kõik oli vahva. See oli täpselt nii hea lugu, kui see lugu oli.»

Getter Jaani kiitis: «Sa olid nii lummav ja siiras ja see kõik oli nii päris. Kogu pilt nägi hästi stiilne välja. Mulle väga meeldis.»

Elina Pähklimägi säras õnnest ja ütles, et see kurva kuju rüütel mõjus väga hästi.

Kohtunike ja konkurentide hinnangul tegi seekordses saates parima etteaste just Andero, kes annetas võidetud 1000 eurot Maarja Külale.

Lugu: James Blunt, «You're Beautiful» / (J. Blunt, S. Skarbek, A. Ghost), albumilt «Back to Bedlam», Warner Music Group

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles